• Pozytywne info ! Autor: ~Lee [91.94.126.*]
    Od 12 kwietnia Orange Polska zaprzestaje subsydiowania [ telefonów ,tabletów ,smartfonów i innych gadżetów [ za przysłowiową złotówkę] i przecchodzi na sprzedaż ratalną. Widocznie zabrakło im naboi !!!!! Info było w ,,Parkiecie,,
  • Re: Pozytywne info ! Autor: ~hej [5.172.252.*]
    Co w tym pozytywnego dla Larka?
  • Re: Pozytywne info ! Autor: ~Grzegorz [79.186.42.*]
    Też nie kumam.
     I to pomimo szczerych chęci, niejednokrotnie pisałem, że wierzę w lepsze czasy.
  • Re: Pozytywne info ! Autor: ~max [83.20.164.*]
    Większa sprzed. smarfonów po za salonem oranga jest to szansa dla smarfonów larka cena jest konkurencyjna
  • Re: Pozytywne info ! Autor: ~Grzegorz [83.11.233.*]
    Daleko idąc... coż, może to się jakoś przełoży. Gdyby było tylko to - hm...byłoby słabiutko. Ale mamy więcej. W tym roku stajemy na nogi. I to nie gliniane.
  • Re: Pozytywne info ! Autor: ~max [94.254.209.*]
    Co sądzisz o planach na nowe urządzenie do samarfona dla karmy dla kotów
    Widać że badają rynek
  • Re: Pozytywne info ! Autor: ~hej [5.172.252.*]
    To żart czy na serio nad czymś takim pracują?
  • Re: Pozytywne info ! Autor: ~mcmornick [85.203.18.*]
    rakieta odpala ?
  • Re: Pozytywne info ! Autor: ~grzegorz [37.47.202.*]
    Przy kursie 1, 50 gdy zaliczymy wzrost o powiedzmy 20 proc.można bedzie zadac takie pytanie. Dzis zdecydowanie za wczesnie, ale kto wie, moze obserwujemy zmiane trendu. Zaufanie spolka oodzyskać moze tylko publikacja dobryv h wyników. A te za 3 tygodnie. Pozdr.
  • Re: Pozytywne info ! Autor: ~mcmornick [85.203.18.*]
    Dnia 2016-04-20 o godz. 19:54 ~grzegorz napisał(a):
    > Przy kursie 1, 50 gdy zaliczymy wzrost o powiedzmy 20 proc.można bedzie zadac takie pytanie. Dzis zdecydowanie za wczesnie, ale kto wie, moze obserwujemy zmiane trendu. Zaufanie spolka oodzyskać moze tylko publikacja dobryv h wyników. A te za 3 tygodnie. Pozdr.

zgadzam sie z przedmowca w 100 % , najwazniejsze ze obroty wzrosly ;)
  • Re: Pozytywne info ! Autor: ~Grzegorz [83.11.227.*]
    Wyżej napisałem o 3 tygodniach do raportu. Myślałem o raporcie z I kwartał 2016, tymczasem wcześniej, bo już za tydzień poznamy wyniki roczne. Zatem 13.05 i wcześniej 29.04.
  • Re: Pozytywne info ! Autor: ~herh [85.202.153.*]
    Dnia 2016-04-21 o godz. 08:46 ~Grzegorz napisał(a):
    > Wyżej napisałem o 3 tygodniach do raportu. Myślałem o raporcie z I kwartał 2016, tymczasem wcześniej, bo już za tydzień poznamy wyniki roczne. Zatem 13.05 i wcześniej 29.04.

myslisz ze roczne beda pozytywne ?
  • Re: Pozytywne info ! Autor: ~Grzegorz [83.11.230.*]
    Jestem przekonany. Patrząc na obszary działalności spółki należy być spokojnym. Nawet jeśli nie będą zapierały tchu w piersiach, to trudno sobie wyobrazić by były słabsze niż za 2014, gdzie praktycznie niewiele się działo a na;leży pamiętać o ogromnym odpisie na rzecz MNI. Następujący 2 tygodnie po wynikach rocznych raport kwartalny powinien tylko wzmocnić kurs i otworzyć przed nami szersze perspektywy. Spółce potrzeba tylko i wyłącznie zaufania, a te może zbudować tylko wynikami. Przypomnę jeszcze, że wartość księgowa 1 akcji Larka to, o ile pamiętam dobrze 8 zł... Niech kurs osiągnie choć 50%.
  • Re: Pozytywne info ! Autor: ~loter [159.205.249.*]
    W piątek piękne ubranka polecialy. Baza przed wynikami?
  • Re: Pozytywne info ! Autor: ~andre [172.98.87.*]
    to na ile znowu spadamy na tej "perełce" ? żenada po prostu
  • Re: Pozytywne info ! Autor: ~snajper [176.221.125.*]
    Dnia 2016-04-25 o godz. 12:26 ~andre napisał(a):
    > to na ile znowu spadamy na tej "perełce" ? żenada po prostu

na grosiki, tam jest kierunek
[x]
LARK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać