oczywiście, że próbowali uwalić kurs i nadal próbują... nie ma handlu i nikt nie chce się wysypać z akcji, wiec próbują zadymę zrobić... ostatnie gwizdki przed kolejnymi raportami... jakbym wiedział to po 7,7 sam bym dokupił...
a czemu twierdzisz ze bedzie rosło,popatrz na zlecenia sprzedaży, ewidentnie ktos wychodzi z akcji,,, co do dywidendy nie ma pewnosci ze w ogolr będzie
ale ściemę walicie... fundy jakby zaczęły sypać akcjami to obroty byłyby razy 100 i ostry zjazd... zobaczcie ile funduszy jest w Dekorze. Sypać to może będą przed dywidendą jak ostatnio... ale i tak BPH wszystkiego wówczas nie sprzedało...
to tylko cwaniaki chcą dokupić akcje i zaniżają kurs...
Spokojny ja to wiem doskonale i sam pisalem, tylko nie wierze w nagle wystrzały bez konkretnego powodu...raport 15.11 ale pewne osoby mają dostęp pewnie już teraz.
tylko wiesz, ja od samego początku jak tu wchodziłam przeanalizowałem pewne fakty... zarząd dokupił akcje i nie sprzedaje, firma ma super wyniki, wypłaca dywidendy i liczę, że w 2017 również wypłaci za 2016 i to jeszcze większą... mi się nie śpieszy ja poczekam nawet do maja ;)
Kolego zrobiłem dokładnie tak jak Ty i akcje mam dłuższy czas.chodzilo mi o to, że wzrost o 13℅ w 2 dni nie bierze się bez przyczyny...A takiej poza domniemaniem, że raport bedzie bardzo dobry (bo bedzie) upublicznione nie bylo
tu i tak sprzedawać po 10 to głupota, prawda? jak ogłoszą w 2017 dywidendę to za 15 będą brać z podziękowaniami... to też nieopublikowane info, ale przecież na takich przewidywaniach się właśnie zarabia.
dziś poziom 9 pln określam jako kolejny schodek, ale to jeszcze nie koniec.
ciekawe gdzie ci którzy mówili, że dokupie po 7,7 lub nawet niżej... wystawiałem po 7,7 ale nikt mi nie sypnął...