Pierwszy raz odpowiadam komus na tej spolce.takich wpisow jak twoj: jutro 5,4,2,10 zlotych a potem zero uzasadnienia widzialem juz tysiace. Przez takich jak ty ludzie, ktorzy maja informacje i tzw.pojecie o spolce,milcza.nie udziela sie przeciez informacją dla ludzi na poziomie gimnazjalisty, bo ten jeszcze im odpowie wlasnie w podobny sposob. Ale co gorsza ktos kto chcialby zobaczyc co inni maja do powiedzenia traci ochote na wymiane pogladow. To twoje,, wiem bo wiem" to zadna rewelacja.
Dnia 2016-04-15 o godz. 16:45 ~krzys napisał(a): > za tydzień powrót na 4.40 tu się nie da zarobić coś o tym wiem jestem w tej spółce od samego początku
Trafiłeś idealnie. A uzasadnienie,, teraz tylko góra" bo tak chcemy można sobie schować pod poduszkę.
Okazuje się, że kilka lat małżeństwa z dga pokazuje, gdzie miałeś oczy jak wybierales narzeczoną. Między 4,40 i 5,39 jest 20% różnicy. Bez dalszego komentarza.
tam jakieś leszcze jeszcze oddają. ..tylko co to za ilości. ...no wszystkiego nie wykupimy. ..spekula trochę się wzmacnia ale nieznacznie. ...jest tu nas trzech - czterech ...są dość mocni ...ale przy spekule można nieźle zarobić
tam poczytajcie uchwały Walnego PTWP. ...trochę nasza spółka zgarnie kasy " gratis "....nie obniżając ...zaangażowania. ....a znajdzie się to w wynikach finansowych za 1kw. .