• O co chodzi z tym 1 gr? Autor: alidrisi2 [83.4.218.*]
    Co wy macie z tym groszem? Jak było po 20gr mokliście się żeby sprzedać wam po 19gr. Jak było po 14 błagaliście o 13, wybłagaliście nawet 9gr i zaraz się zaczyna lamet o 8gr. Teraz chodzi za 5 i znów drogo prosimy o 4.
    Ludzie przecież Jero wam zagwarantował, że tu będzie 10gr, 20gr, 1zł, 5zł napiszcie pewnie i 10zł też wam zagwarantuje więc o co chodzi? Co to za różnica czy mieć od poniedziałku 1000% na plusie czy 999,99%? Dziadujecie jak bidne poloczki zamiast zagarniać co jest.
    Jero tam kupuje jak leci i jest zadowolony, teraz ma już pewnie ze 200% tych akcji p[o średniej cenie -5 groszy i śmieje się z was. Nie wstyd to? Uczcie się od najlepszych.
  • Re: O co chodzi z tym 1 gr? Autor: ~Jorg [83.26.98.*]
    Ardi pierwszy 100% wypowiedź bez żadnego sensu :)

Trzymaj poziom bo miałem Cie za porządnego gościa.
  • Re: O co chodzi z tym 1 gr? Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    Ja tę ironię rozumiem i dodam, że kto śledzi "działa pisane" onego jero131 rozumie bez trudu , co miał na myśli ardi
  • Re: O co chodzi z tym 1 gr? Autor: ~Jorg [83.26.98.*]
    JA wiem o co chodzi w tym poście, co nie zmienia faktu że jest bez sensu.

Jak 90% wpisów tutaj. Po za tym że Emolix trafił do sprzedaży. Normalnie jestem zaskoczony, bo od około 2 miesięcy nie chodze już do drogerii, a jak będzie w tesco to bedę wiedział bo mam tam znajomych :)
  • Re: O co chodzi z tym 1 gr? Autor: ~jero131 [89.76.48.*]
    Jorg jak JeRo131 coś powiedział to się stanie, nie patrz na wpisy plebsu ;). Tylko pytanie, czy wspomniany przez Ciebie pułap będzie Cię satysfakcjonował ;) Pozdrawiam i miłego weekendu życzę
  • Re: O co chodzi z tym 1 gr? Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    bua ha ha ha,

noooo, te dziesięć groszy dobrześ przewidział i się stało :)))

Gorzej z tym "nierozdrobnieniem" piątala :)))
  • Re: O co chodzi z tym 1 gr? Autor: ~stary [109.243.99.*]
    jak zwykle jakas spekula banku zjada na 1 gr i potraca pozniej odwiesza i beda kwitli po 2 gr .kurka podoba spolka do spc a widac ze spc nie odwieszaja ?
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.