• Kto tak zasysa? Autor: ~raxa [31.173.74.*]
    j.w.
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    Ten "zassał", który wkrótce wysypie to co "zassał" dzisiaj plus kilka razy więcej "zassanego" z tego co już posiada.
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~joker [89.77.60.*]
    Dnia 2016-04-15 o godz. 15:18 ~12345 napisał(a):
    > Ten "zassał", który wkrótce wysypie to co "zassał" dzisiaj plus kilka razy więcej "zassanego" z tego co już posiada.

zapytaj kogoś z wielkiej sieci drogeri znznej marki swiatowej, dowiesz się że seria emolix" sprzedaje się jak swierze pączki
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    Na 2 fixach nie jest tak łatwo upłynniać towar więc na forum cisza, a na takie podpuchy nie ma się co napalać, dokładnie jest jak napisał 12345.
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~jero131 [213.227.99.*]
    no i forumowe 2 bolki napisały to co zwykle ;), brakuje do kompletu tylko trzeciego ;)
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~nextgeneration [88.156.132.*]
    kowal i 12345 "kryj się" po co zawsze się włączacie do wątku który Was nie dotyczy bo nie macie akcji tej spółki? jak nie macie co robić to zobaczcie czy was za drzwiami nie ma
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    Schemat zawsze ten sam, nowe nicki naganiają a wkrótce zastąpią je kolejne nowe nicki, nic się przez lata nie zmienia. A PO TO ŻEBY NIKT SIĘ NIE NACIĄŁ NA AKACJE ŚMIECIA BEZ PRZYCHODÓW. Dziękuję do widzenia
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~Jorg [83.26.98.*]
    Joker skąd info o emolixie? CZy to jest ironia?
    zadzwoń se do rosmana i zapytaj o emolix ... albo do hebla
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~Mieczyslaw67 [94.254.225.*]
    To prawda, w hebe. widzialem ich krem do rąk, natomiast o Rossmanie nic mi nie wiadomo.
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~nextgeneration [88.156.132.*]
    Mhmmm jakby kurs akcji każdej spółki był odzwierciedleniem jej faktycznej sytuacji materialnej
    a niech gruby sypnie za 4 ja dobiore
    Nie ma Emolixa w rossmanie czy hebe, sprawdzałem niedawno.
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~Mieczyslaw67 [94.254.225.*]
    Jest w Gdyni na świętojańskiej
    Dnia 2016-04-15 o godz. 15:59 ~Mieczyslaw67 napisał(a):
    > Jest w Gdyni na świętojańskiej

dokładnie jest, jeszcze nie do wszystkich drogeri dotarł bo nie wyrabiają z zamówieniami, podzwoń se po sklepach jeśli masz telefon, do tego dochodzi jeszcze sprzedaż internetowa. Gruby syp jeszcze bo mam mało !!!!
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~trójmiasto [164.127.100.*]
    Potwierdzam.

na śląsku też jest !!!
    a towar idzie na całą unie , w grudniu 1 zł
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    Najszczęśliwszy z obrotu sytuacji jest mag jero 131. On czekał na poziom 11-10 groszy i się doczekał :)))
    Na weekend zdejmują mu kaftan, to może pisać częściej.
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~trójmiasto [164.127.100.*]
    Dnia 2016-04-15 o godz. 16:27 ~12345 napisał(a):
    > Najszczęśliwszy z obrotu sytuacji jest mag jero 131. On czekał na poziom 11-10 groszy i się doczekał :)))
    > Na weekend zdejmują mu kaftan, to może pisać częściej.

Kolego, dlaczego Ty mu ciągle ubliżasz? Brak Ci argumentów?
    Uciekając się do takich wpisów, tylko potwierdzasz swoją słabość, facet tak nie pisze.
    Szczerze mówiąc, to poza tym wyśmiewaniem i ubliżaniem, nie spotkałem się z żadną merytoryczną wypowiedzią w Twoim wydaniu.
    Popieram Trójmiasto :)

Wysłałem swoich ludzi do Rossmanna jeśli Joker mówi prawdę, to będzie grubo :)
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~jero131 [89.76.48.*]
    ;-) Joker zawsze mówi prawdę. To, że będzie grubo, wiadomo już było i nie mówimy tutaj o 10 czy 11gr
    A P.Joker to jakieś nieomyle guru?
    Jakaś ściema, Wrocław nie ma, Gdańsk nie ma, Częstochowa też nie ma.
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~bobok [83.22.62.*]
    Gruba będzie wtopa.

Jak dojdziecie do 8gr to sukces :)
    Dnia 2016-04-15 o godz. 20:24 ~Jorg napisał(a):
    > Jakaś ściema, Wrocław nie ma, Gdańsk nie ma, Częstochowa też nie ma.

nie ma to pewnie znów wykupili
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~Jorg [217.99.139.*]
    Nie Joker, nikt o takim czymś nie słyszał, uważam że popełniasz przestępstwo i rozprzestrzeniasz fałszywe informacje.

Udowodnij że w Gdyni jest czy gdzie to tam widziałeś, wrzuć zdjęcie, to prawie żaden wysiłek, telefonem pstryk, pototem na lapa do sieci i wklejasz łącznie 8 min roboty.
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: alidrisi2 [83.5.1.*]
    Jorg czemu ty tak to jera po przezwisku?
    Popatrz sobie wątek niżej Twoją uwagę na temat tego rewelacyjnego newsa o emolixie w drogeriach
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-o-co-chodzi-z-tym-1-gr,20347341.html 
    i odpowiedź jera
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-o-co-chodzi-z-tym-1-gr,20347599.html 
    Nie dziwne? Kto to w końcu obwieszcza jero czy joker? I czemu nie prezes? Czy ta umowa z drogeriami jest tak mało znacząca, że nie musi być w komunikacie bieżącym? Czy faktycznie tak są zarobieni, że nie było czasu wstawić ani zrobić zdjęcia żeby na http://www.rossmann.pl/drogeria-online można było sobie chociaż zobaczyć?
    Dalej uważasz, że ktoś kto ma pewność, że za chwilę jego groszowe akcje będą po złotówce nie dokupiłby za i za 15gr tylko wstawiał "apele" go grubego żeby mu sypnął za 4gr?
    To jest normalnie tak kretyńsko przeprowadzona akcja, że tylko 1 osoba mogła ją wykombinować.
    Zakłada sobie matołek parę nicków pędzi do kawiarenki wstawić jakąś plotę i nawet nie pomyśli, że daje ludziom cały weekend na weryfikację. Generalnie widać brzytwy się już chwyta żeby z te super akcje sprzedać komukolwiek za parę groszy ale niby wie toto jak ustala się cenę na jednolitych tylko ni jak nie rozumie jakie to ma znaczenie wahań kursu.
    Żenujące Jero. Chociaż swoich nicków pilnuj co komu i pod którym napisałeś bo akcjonariusze chociaż prezesa skarżyć może i wielkiego interesu nie mają to dla ciebie nie będą mieli tyle sentymentu.
    po prostu testują sprzedaż w wybranych sklepach, mietek też pisał że widział i nie tylko...
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: kowal2200 [95.160.159.*]
    "pędzi do kawiarenki wstawić jakąś plotę" - wystarczy smartfon rozłączenie z netem, ponowne połączenie i ma nowe IP ;-)
    Cała reszta mnie nie dziwi, tonący brzytwy się chwyta a od tego są nowe nicki-naganiacze.
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: alidrisi2 [83.4.222.*]
    Może się mylę to nie do końca mój świat i moja specjalizacja te wszystkie IP, maski i skrypty, swoją edukację w programowaniu zakończyłem na kodzie HTML więc się nie kłócę ale wydaje mi się gdzieś czytałem, że IP mobilnych się różni, to IP jokera wygląda na neostradę czy coś ale ściema jest ściemą i na takie tematy faktycznie jest karalna. Czekam na uruchomienie oficjalnej strony firmy bo nie wiem czy zauważyliście ale coś ostano szwankuje, jakby miejsca na serwerze nie opłacili ale coś mi się zdaje że w pn będzie wielki śmiech, albo skarga o zatajanie istotnych informacji. Widzę jednak ze nick joker już się wycofuje rakiem, dopiero co pisał o takim masowym popycie że dostawy nie nadążają a teraz już tylko o testowaniu. Tak czy siak odbywa się to nie na gębę tylko na umowę o której już dawno powinno się ukazać info.
    A dodam, że w okolicach Łodzi też nie widziano.
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~Jorg [83.26.74.*]
    Wszystkie strony działają.

pozostaje czekać do pon. spróbuje też sie dodzwonić do tego rossmana w Gdyni.
    nie działają, po wejściu w zakładki pojawia się komunikat: Błąd łączenia się z bazą danych
    Sprawdzałem emolliere.pl i sklep. Rzeczywiście Biomax nie działa. Może nową robią. Jutro można się dowiadywać.
    I czekam na zdjęcie od Jokera :) to na prawdę nie problem przy dzisiejszych technologiach.
    Wystarczy raport przeczytać i od razu wiadomo, że jeżeli mają jakieś służbowe oklejone auto to jeździ nim albo prezes albo sekretarka bo przecież wszyscy wiemy że zatrudnienie w spółce to 2 osoby. Chyba że zatrudniają kogoś na własnej działalności ale wtedy kto by był właścicielem samochodu widzianego przez nowy, niewiarygodny nick joker? Sam przedstawiciel ? Bo w raporcie nie ma informacji czy mają jakieś auta.
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: alidrisi2 [83.4.222.*]
    Tu nie chodzi o zdjęcie samochodu tylko o ten emolix który podobno jest wszędzie tam gdzie nas nie ma.
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~Ali [31.61.136.*]

Mietek napisz proszę czy to najpewniej był ten produkt bo są w podobnych nazwach, wnioskuję że masz 67 lat, więc wzrok już nie ten plus trochę demencji i mogło ci się przewidzieć? Czy tak ?
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~Jorg [89.75.99.*]
    I gdzie nasz Joker czy Mieczysław?
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: alidrisi2 [83.5.2.*]
    Stoją w kolejce żeby zrobić to zdjęcie o które prosiłeś, ponoć za pół godziny dotrą do skrzyżowania Abrahama i Obrońców. Taka kolejka!
    Ludzie są żałośni :) Czyli jutro powinno być oficjalne info o emisji skoro skończyła się 12.
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~joker [81.30.140.*]
    Dnia 2016-04-18 o godz. 10:13 ~Jorg napisał(a):
    > I gdzie nasz Joker czy Mieczysław?

są w tym kraju jeszcze ludzie którzy pracują . lada chwila info, tylko nie po puśccie w portki ...
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~ddd [93.174.31.*]
    jakie info????
    Joker będę biblijnym niedowiarkiem. Jak zobaczę to uwierzę :)

Pozdrawiam Cię serdecznie.
    I pozostałych powieszonych akcjonariuszy :)
    czekać i nie sprzedawać
    Podziel się z nami dlaczegóż to nie sprzedawać?
    a może nivea" ich wykupi , albo inny zydowski koncern ?
  • Re: Kto tak zasysa? Autor: ~ddd [93.174.31.*]
    joker
    ty coś wiesz, czy tylko to są twoje wymysły?
    Skąd czerpiesz wiedzę? czym się kierujesz kupując zasłużoną zdolowaną spółkę w obliczu bankructwa ? Ustawiasz się ,wkładasz oszczędności życia, porzyczasz, wchodzisz vabank, kupujesz, w końcu to masz, ogarnia cie spokój , wreszcie, szukałeś i czekales na to całe życie, wreszcie się spełniło, masz to ! Jeden z niewielu, wybraniec, śpij spokojnie , jesteś zwycięzcą !!!!
    Jak widać joker rynek ma Twoje biadolenie gdzieś. A szkoda bo moja starata na tej spółce rośnie. Chętnie Ci opyle po 10 gr podcignij a i po 10 Ci dobry pakiet dam :)
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.