• pytanie do spoldzielni Autor: ~gregor555 [213.213.190.*]
    te 149 000akcji to ktos kupil czy sprzedal ja stawiam na kupno poniewaz wkrotce szykuje sie rajd wiosenny Sw Mikolaja
  • Re: pytanie do spoldzielni Autor: ~roy [89.191.152.*]
    dziś poleciała primamoda +19% a szmatki lubią chodzić obok siebie hurtowo, wiec szansa że jutro to bedzie kolej na prc patrząc zwłaszcza po obrotach, wykresie po odejściu od podwojnego dna no i tym batonie na 150tys., w każdym razie przygotowania do jazdy zostaly zrobione
  • Re: pytanie do spoldzielni Autor: ~LOL [93.180.186.*]
    Tą lekcję udzielę Ci dziś za darmo:

Jeśli ktoś sprzedał
    To ktoś kupił

Na giełdzie tak samo jak w sklepie z cukierkami. Jak nie ma kupca to nie ma sprzedaży.
    Czy to odpowiada na twoje pytanie?
  • Re: pytanie do spoldzielni Autor: ~gregor555 [213.213.190.*]
    JUZ DOSTALEM ODPOWIEDZ ALE NIE OD CIEBIE KIEDYS MI JUZ TAK SAMO ODPOWIEDZIALES TY CHYBA SKAPY JESTES JA JAK COS WIEM TO DZIELE SIE ZINNYMI I DOBRZE NA TYM WYCHODZE TYPOWY polaczek
    powoli juz dziś przymierza się prc do przelamania 1,4 ale poki co strach ma wielkie oczy i się kazdy oglada, ale jak ruszy to w biegu do 1,6 przystanek a potem na 2 ze az większość nie zdaży kliknąć
  • Re: pytanie do spoldzielni Autor: ~tom [46.169.132.*]
    spokojnie sobie zaczekamy na 4 pln.
    oj groszołapy tylko przeszkadzacie, idźcie sobie na asbis albo arctic
  • Re: pytanie do spoldzielni Autor: ~tom [46.169.132.*]
    mln.... :)
    chłopcze .
  • Re: pytanie do spoldzielni Autor: ~Kola [77.253.251.*]
    czy ktoś z was pamięta Bytom jak chodził po 30gr było to 3 lata temu Pod koniec roku  Próchnik był  właśnie w tym momencie i od tego czasu mozolnie pnie się w góre .Wileu z was nie wytrzyma i opchnie papier poniżej 1,60 i o to chodzi tym co wiedza że za rok dwa papier będzie chodził po 5-6zeta .Wspomnicie moje słowa ale to będzie już za póxno na kupno tak jak teraz Bytom po wzroście w 3 lata 1000% jest już za późno.Czy nie lepiej właśnie teraz zamienić Bytom na Próchnik niech każdy sobie na to odpowie.
  • Re: pytanie do spoldzielni Autor: ~bytom [77.115.116.*]
    Dnia 2016-04-15 o godz. 21:23 ~Kola napisał(a):
    > czy ktoś z was pamięta Bytom jak chodził po 30gr było to 3 lata temu Pod koniec roku  Próchnik był  właśnie w tym momencie i od tego czasu mozolnie pnie się w góre .Wileu z was nie wytrzyma i opchnie papier poniżej 1,60 i o to chodzi tym co wiedza że za rok dwa papier będzie chodził po 5-6zeta .Wspomnicie moje słowa ale to będzie już za póxno na kupno tak jak teraz Bytom po wzroście w 3 lata 1000% jest już za późno.Czy nie lepiej właśnie teraz zamienić Bytom na Próchnik niech każdy sobie na to odpowie.

Najpierw porównaj sobie te dwie spółki i wtedy dowiesz się dlaczego tak jest , oczywiście nie mam na myśli porównywania ciuszków ... :):)
  • Re: pytanie do spoldzielni Autor: ~kola [178.9.2.*]
    Nie twierdzę że Bytom to zła spółka Tylko to że urosła od dołka 1000% Pisze że większy potencjał do wzrostów ma Próchnik bo właśnie wychodzi z dołka świadczą o tym coraz lepsze wyniki dlatego uważam że więcej nominalnie zarobi się na Próchnie niż na Bytomiu tu jest potencjał do wzrostów ale kurs musi przekroczyć  te 1,40 i na to czekam .Wtedy wchodzę i licze na 2zł. minimum w ciągu miesiąca.Do tego czasu trzeba czekac by nie zostać znów z papierem który będzie tkwił w miejscu bo szkoda czasu.
    Dnia 2016-04-18 o godz. 09:32 ~kola napisał(a):
    > Nie twierdzę że Bytom to zła spółka Tylko to że urosła od dołka 1000% Pisze że większy potencjał do wzrostów ma Próchnik bo właśnie wychodzi z dołka świadczą o tym coraz lepsze wyniki dlatego uważam że więcej nominalnie zarobi się na Próchnie niż na Bytomiu tu jest potencjał do wzrostów ale kurs musi przekroczyć  te 1,40 i na to czekam .Wtedy wchodzę i licze na 2zł. minimum w ciągu miesiąca.Do tego czasu trzeba czekac by nie zostać znów z papierem który będzie tkwił w miejscu bo szkoda czasu.

Bytom to zupełnie inna skala biznesu przelicz sobie akcje, obroty, przychody, sklepy, rentowność itd.... to jest Rekin w porównaniu z prc.. "bytom nie jest zły " .... :):):) to jest prawdziwy odzieżowy duży, rzetelny ...biznes .
    Dnia 2016-04-18 o godz. 09:32 ~kola napisał(a):
    > Nie twierdzę że Bytom to zła spółka Tylko to że urosła od dołka 1000% Pisze że większy potencjał do wzrostów ma Próchnik bo właśnie wychodzi z dołka świadczą o tym coraz lepsze wyniki dlatego uważam że więcej nominalnie zarobi się na Próchnie niż na Bytomiu tu jest potencjał do wzrostów ale kurs musi przekroczyć  te 1,40 i na to czekam .Wtedy wchodzę i licze na 2zł. minimum w ciągu miesiąca.Do tego czasu trzeba czekac by nie zostać znów z papierem który będzie tkwił w miejscu bo szkoda czasu.

1000% racji Kola tu się zgadzamy ja nawet zaryzykował bym stwierdzenie 1,60 zł. bezpieczniej
  • Re: pytanie do spoldzielni Autor: ~Kola [178.9.2.*]
    sygnał do mega wzrostów dałby komunikat o wejściu jakiegoś funduszu .do tego czasu będą podskoki do 1,40 i spadki do 1,25 i tylko na tym można na razie zarabiać tak więc czekam na korektę
  • Re: pytanie do spoldzielni Autor: ~hmhm [193.19.125.*]
    Dnia 2016-04-18 o godz. 10:49 ~Kola napisał(a):
    > sygnał do mega wzrostów dałby komunikat o wejściu jakiegoś funduszu .do tego czasu będą podskoki do 1,40 i spadki do 1,25 i tylko na tym można na razie zarabiać tak więc czekam na korektę

funduszy to chyba jest tutaj dostatek/ mają prawie 50% wszystkich akcji/ i raczej będą wychodzić niż wchodzić, tylko patrzeć, to w ich stylu..
    1Progress FIZ 2TFI Altus SA 3Soho DevelopmentSA 4OFE MetLife 5OFE Nationale Nederlanden 6TFI Investors SA0.61%
  • Re: pytanie do spoldzielni Autor: ~Agat [62.148.86.*]
    Bytom wzrósł 1000%. Choćby super działał to nie wzrośnie kolejnych 100% :) Tylko o to chodzi....
  • Re: pytanie do spoldzielni Autor: ~kola [178.9.2.*]
    przekroczenie 1,40 kluczowe radze poczekać z kupnem bo zostaniecie z papierem
[x]
PROCHNIK 0,00% 0,01 2019-01-17 15:19:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.