Taa a Ropki staja im ością w gardle.Az dziw ze jeszcze ich nie wykupili stać ich tak samo jak Austriaków...moze to oni tak blokują kurs?Pożyjemy zobaczymy
Nie sądzisz że blokowanie kursu miało by sens przy jednoczesnym podkupowaniu na niższych poziomach a tu wolumeny po kilkadziesiąt max kilkaset akcji, kompletny brak wiary w możliwość wzrostu zatem brak chętnych do kupna. Jsw, Asbis, Rank i dziesiątki innych - czy tam są fundamenty do wzrostów kilkadziesiąt lub kilkaset % - moim zdaniem nie ale wiara ulicy + sternik i jedzie, u nas niestety wycena gorsza jak na bankrutach a fundamenty przecież zdrowe.
Jak to jest, aby otrzymać te 90groszy trzeba miec(kupic akcje) 22.04? czy 18.04? A odciecie bedzie 22.04 czy 25.04? Czy liczy sie dzien zakupu czy dzien zaksiegowania na rachunku? Dla bezpieczenstwa chyba ostatnim dzwonkiem do zakupów jest 18? czyli poniedziałek? A we wtorek juz bedzie 90 groszy taniej?To moze 19 lepiej kupic od niedoinformowanych ;)?
Generalnie to mi się średnio układa. Nie mam chłopaka. Ropczyce miały mi to wynagrodzić. Nie udało się. Ale piszę do was, żeby się podzielić tymi moimi emocjami.