• bedzie dywidenda? :) Autor: ~Inwestor [77.65.85.*]
    a kurs w dolku dosc niskie c/z okazja jednym slowem :)

https://www.bankier.pl/wiadomosc/PLASTPACK-COMPANY-S-A-Ogloszenie-o-zwolaniu-zwyczajnego-walnego-zgromadzenia-PlastPack-Company-S-A-7359852.html
  • Re: bedzie dywidenda? :) Autor: ~Mondego [193.105.122.*]
    O co tutaj chodzi? Spóła wypłaci dywidendę na poziomie ponad 10% w stosunku do obecnego kursu. Dlaczego jest więcej sprzedających od kupujących? Kurs poszedł w dół po informacji o dywidendzie.
  • Re: bedzie dywidenda? :) Autor: ~Inwestor [77.65.85.*]
    grubas sie zabawil kursem chcial wyploszyc drobnice, zaczal jak tylko ulica zaczela mu skubac akcje po 84gr to on na sile w dol zepchnal kurs obserwowalem ja wtedy kupilem po 68-70gr i wiem ze zarobie jak nie jutro to za jakis czas nie martwie sie o kurs a jak by jeszcze spadl to dokupie wiecej zawsze na dolkach jak spada biore a pozniej jak powstanie dzida w gore ladna to wywale z zyskiem i tyle :)
  • Re: bedzie dywidenda? :) Autor: ~pokerzysta [31.1.88.*]
    Manewr wypłaszania nieskuteczny był czy jeszcze może dadza kupić poniżej 80 gr jak myślicie???
  • Re: bedzie dywidenda? :) Autor: ~Inwestor [77.65.85.*]
    Mozliwe ze sie uda choc ja dzis sprzedalem bo za mala plynnosc I wole obracac czesciej po infach niz sie kisic, czasem I 5procent zysku dobre a I kasa wolna na dalsze okazje.Moze jeszcze tu wroce kiedys jak, zycze zyskow spolka dobra jest nie powinniscie stracic o ile sie kupi tanio tzn okolice 70gr I nizej z ttm ze nie wiadomo czy jeszcze taka cene sie tu zobaczy jeszcze.
[x]
PLASTPACK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.