• Nowa stronka murapolu Autor: ~wernyhora [73.247.214.*]
    Calkiem zgrabny opis inwestycji, nie jest to jakis przelom :-) zalaczam jako ciekawostke.
    Korelacja kursow AWBUD i ALTA , az prosi sie o fuzje raporty kwartalne awbudu zapewnialy by paliwo do kontynuowania wzrostow,
    a projek alty bylby takim strzalem z armaty na koniec na koniec:-)
    Oby nastepne podejscie do pokonania strefy 4,4-4,5 zakonczylo sie sukcesem bo wypada zaczac juz wspinaczke na 8-9.
    http://www.murapol.pl/oferta/siewierz/Murapol-Siewierz-Jeziorna
  • Re: Nowa stronka murapolu Autor: ~wernyhora [73.247.214.*]
    Ok siedzicie tu cicho jak mumie to nie dziwo,ze spolka tak samo sie zachowuje;-)
    Prezes sie bawi to ja tez, kupilem akcje aparatury do badania piersi, i tez sie bede bawil :-)
    Tam przynajmniej jest wesolo, a tu nonen omen nieruchomosci :-)))
    Jednak rozrywka to przyszlosc media PMPG, cycki Braster trzeba bylo mocniej w takie klimaty udezac
    Dobre i to co jest moze prezes jako promocje do kazdego mieszkania moglby dodawac lokatorce
    aparaty do badania piersi :-)
    Sorki za off top ale humor mi dopisuje ostatnio :-)
  • Re: Nowa stronka murapolu Autor: ~siew [77.253.228.*]
    Przynajmniej z nowej stronki wiadomo, że sprzedali już 9 mieszkań. Całkiem nieźle.
  • Re: Nowa stronka murapolu Autor: ~luki [145.237.2.*]
    niby tak, sęk w tym że na starej stronie też to można było sprawdzić i te 9 sprzedanych mieszkań wisi tam już od 3 miesięcy i ani drgnie...
  • Re: Nowa stronka murapolu Autor: ~hossa1993 [78.8.91.*]
    Dokładnie tak. Na marginesie, stara strona może była gorsza wizualnie, ale łatwiej dało się wyciągnąć informacje. Teraz przykładowo nie widać informacji o planowanym zakończeniu na 3Q2016. Wracając do sprzedaży, faktycznie stoi dłuższy czas, ale trzeba jeszcze poczekać. Patrzyłem na inne nowe inwestycje (nie etapy) Murapolu, i tam też sprzedaż bardzo powoli się rozpędza. Kluczowe będzie sprzedanie około 40-50%, później powinno się już rozkręcić. A kolejne budynki jeszcze łatwiej. Pod Warszawą budowane jest osiedle oparte na podobnych zasadach i projektowane przez te samo biuro. Początkowo sprzedaż stała długo. Jak ruszyła to bardzo szybko sprzedali pierwszy etap. Poza tym na plus tempo prac Murapolu, według mnie bardzo szybko i sprawnie stawiają budynek.
  • Re: Nowa stronka murapolu Autor: ~wernyhora [70.194.97.*]
    Dziekuje za zaangazowanie , widze ze sledzilismy strone murapolu juz wczsniej,
    tez mialem skomentowac te 9mieszkan ale ugryzlem sie w jezyk :-)
    Tez porownywalem z innymi w podobnym stopniu realizacji, tragedi nie ma ale cieple buleczki to nie sa ;-)
    Zmiana stronki dla mnie na plus zachecajaco projek w obrazku wyglada.

ps Ale jednak cycki sa atrakcyjniejsze :-))) braster
[x]
ALTA -4,91% 1,55 2026-05-15 14:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.