a ja myślę, że kolega niczego nie sprzedał, ani nawet nie miał takiego zamiaru , który z Was pisze o tym, że chce sprzedać akcje i czeka grzecznie co się będzie działo, wyciskanie cytrynki trwa, trzeba obserwować, kolejny dzień sporych obrotów,
sprzedane 5010 sztuk, 11:06 jakkolwiek to nie zabrzmi - wkrótce nastąpi odkupienie :-) na więcej niż 2,10 bym na razie nie liczył. a co zmieni info? dywidenda? 5% - już zarobione oficjalne info z PARP o dofinansowaniu? - już zainteresowani wszystko wiedzą stąd był ten skok 2-3 dni temu MM - może w końcu zapłacą Autorowi... niewiele to zmieni. Ja wrócę przy niższych poziomach....
Dnia 2016-04-14 o godz. 13:04 ~dołkowy napisał(a): > A jednak wystarczy 10k zł, żeby kurs akcji uwalić o 5% > Do zobaczenia przy 1,6 a może i niżej :-) > Wytrwałości życzę.
toś zaszalał, a nie zauważyłeś, że wcześniej na K było 11K po 1,98 i ty tego w tej cenie nie sprzedałeś? Widzę, że kalkulowanie nie jest Twoją mocną stroną. A może Tyś ze strachu sprzedał po 1,92 bo leciało a teraz zły ocierasz po stracie paru groszy i już zaczynasz naganiać na spadki. BRAWO TY OREŁ.
Ja dopiero zaszaleję zarobione 2 tyś w tydzień - to źle? Fakt gdybym sprzedał pół godziny wcześniej miałbym ze 2 stówki więcej ale nie zdążyłem :-) A teraz leć papierku, leć, złapię cię parę pięter niżej i znowu wjadę windą ....
Nie no każdy zarobek jest ok, tylko Twoja wcześniejsza wypowiedź o zwaleniu kursu tak zabrzmiała jakbyś chciał wyrzucić co najmniej 200K:) ale ok Ciesze się razem z Tobą Pozdrawiam
Dnia 2016-05-10 o godz. 09:46 ~dokowy napisał(a): > nie wierzyliście mi, a jednak się spotkaliśmy parę pięter niżej... :-) > > w takim tempie to jeszcze do 1.50 poczekam i znowu parę kilo sobie kupię. i znowu około 2.00 Wam sprzedam. > > A Wy co? Trzymacie kupione po 2.00 i na cud liczycie? > > pozdro > i życzę wytrwałości w czekaniu na 5zł.
Autor: ~dołkowy [79.187.217.*]2016-04-14 10:59 ...zaraz będzie :-) wywalam swoje kupione po 1.60 25% mi na razie wystarczy, odkupię znowu po 1,6-1,7
Jednak 1,6-1,7 nie było,min. to 1,75,ale poniżej 1,8 będzie Ci ciężko kupić, spójrz w arkusz,jakbyś chciał swoje odkupić to może po tej samej średniej cenie, co sprzedałeś kupisz
I jak cwaniaki? Dalej trzymacie? Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości co do mojej sprzedaży po 1,92? Oj tak ocieram łzy (ze szczęścia, że z tym nie zostałem) Oj jestem łosiem (sprzedałem po 1.92 ... ale niektóre łosie siedzą na papierze, który dziś kosztuje 1,7x ...
A teraz 2000 sprzedanych akcji powoduje wezwanie widłowego :-) Buhahaha ....
... tak trzymać, ustawię się po 1,50 - choć to może za dużo...