Wszystkie akcje serii F zostaną objęte w zamian za wkłady pieniężne. Cena emisyjna jednej akcji serii F wyniesie 0,35 zł (słownie: trzydzieści pięć groszy). Warunkowe podwyższenie kapitału zakładowego następuje w drodze emisji nowych akcji zwykłych, imiennych serii F, o wartości nominalnej 0,10 zł (słownie: dziesięć groszy) każda, w liczbie nie większej niż 200.000.000 (słownie: dwieście milionów) akcji. Akcje będą miały postać dokumentu do czasu ich dematerializacji.
Dnia 2016-04-14 o godz. 04:53 ~czarli napisał(a): > Wszystkie akcje serii F zostaną objęte w zamian za wkłady pieniężne. Cena emisyjna jednej akcji serii F wyniesie 0,35 zł (słownie: trzydzieści pięć groszy). > Warunkowe podwyższenie kapitału zakładowego następuje w drodze emisji nowych akcji zwykłych, imiennych serii F, o wartości nominalnej 0,10 zł (słownie: dziesięć groszy) każda, w liczbie nie większej niż 200.000.000 (słownie: dwieście milionów) akcji. Akcje będą miały postać dokumentu do czasu ich dematerializacji.
plus wymiana calej swity od prezesa szczupaka po rade nadzorcza:))))
Dnia 2016-04-14 o godz. 16:27 ~xxx napisał(a): > ja zem sie nalykal jak zaba blota > i nie wiem czy mi sie czkawka nie odbije > > ale co tam > nie pierwszy raz i nie ostatni > i uprzedzam pytanka > moich zlecen na sprzedaz nie widac w arkuszu > tzn sa ale ich nie widac :) > > tak jak wielu innych zreszta
Dnia 2016-04-18 o godz. 16:14 ~ano napisał(a): > Dnia 2016-04-14 o godz. 16:27 ~xxx napisał(a): > > ja zem sie nalykal jak zaba blota > > i nie wiem czy mi sie czkawka nie odbije > > > > ale co tam > > nie pierwszy raz i nie ostatni > > i uprzedzam pytanka > > moich zlecen na sprzedaz nie widac w arkuszu > > tzn sa ale ich nie widac :) > > > > tak jak wielu innych zreszta > > 20k to te niby nałykanie ??? hahaha
no to sie chlop nalykal i teraz mu juz nie odbiora po kosztach po 11 nawet z ukrytego:)))
Dnia 2016-04-21 o godz. 11:18 ~ano napisał(a): > Ja narazie dziekuje. Zdejmuje swoje 200k z k po 9. > Są lepsze spółki co by stać w kolejce na k hehe > > A ta "perła inaczej" pozostaje w obserwacji :D
dokladnie jestem tego samego zdania fundusz wywalil wiec tu juz po grze jest narazie,ale masz racje sa lepsze spolki ano do gry ja wczoraj makora wzielem 28 dzis 40gr sprzedalem
Dnia 2016-04-22 o godz. 12:06 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-04-21 o godz. 22:43 ~Zenon napisał(a): > > Według mnie to wygląda jak konsolidacja przy 10 groszach a wzrosty są przed nami > > bez odbioru 11 zaraz nie bedzie komu dac po 10gr:)))
zasypane 10 w poniedzialek 9gr i tak bez odbioru do 1gr.............................:)))