To będzie kiszone aż do informacji, jezeli cos oczywiście bedzie. Biznes w miare, ale sprzedaży nie ma. Slabe tam zarzadzanie sprzedażą, bo ona słabnie w oczach i tu jest problem
Trochę nie rozumiem twojej techniki. Oczekujesz po informacji 10 PLn a nie weźmiesz podaży z rynku ktora stoi po 2,55. Takie wzięcie czasem odpala kurs bo ludzie się podłączają. Wyceniasz spółkę na 400% wyżej a żal ci 3 procent. Tu się nie gra na 3 %
i nie twierdzę że będzie 10 zł liczę na to bo liczę że w końcu temat z Lotosem dojdzie do skutku a taka informacja spowoduje, że kurs wystrzeli Wtedy będzie ciężko kupić nawet poniżej 4 zł
postawiłem sobie na 2,42 może ktoś sprzeda jak będzie info to zgarnę PKCem kilka naście kilo :-)
Powiem tak, taka strategia ma dwa scenariusze 1. kurs walnie - tobie wywalą po 2,42 i spadnie do 2 PLN i będziesz 20-30% w plecy 2. pójdzie info i będziesz brał po 3-4 PLN
Najlepiej to się wycofać z oferty i wystawić się jak pójdzie info. Bo szkoda kasy jak będzie coś nie tak Albo brać i liczyć ze wystrzeli. Ja się nie wystawiam, już życie mnie oduczyło takich oczekujących zleceń. Ja też czekam na info z palcem na zleceniu.
jak chcesz kopic trochę więcej niż 2-3000 to proponuje poczytać SZOG o dynamicznych widełkach. Bo przy zakupie kilkunastu Kilo to ci one mogą przeszkodzić
Szkoda że nie uwzglednili przeszacowania nieruchomości po spłacie kredytu jedno jest pewne powinno to bardzo dobrze wpłynąć na przyrost gotówki i spłatę zobowiązań płynność znacząco się poprawi ! Rynek musi odnaleźć te spółkę która zasługuje na minimum 100% wzrost