jeszcze jakieś 2-3 miesiące kiszenia w okolicy 11 zł a później wzrost o około 30%, tak mi wychodzi z fusów po herbacie;) ps. Niestety na AT się nie znam
No mi wychodzi, ze juz dawno powinien byc sooidby odpal Twojej psychuki co pozwolilovy zabrac Ci dostep do neta.
Zasmiecasz forum !!!!
Admin powinien blokowac Cie z urzedu
Tutaj na forum to większość widzę gimbaza, która ma od rodziców parę złotych kieszonkowego i bawi się w "inwestorów" , tak wnoszę z tutaj czytanych komentarzy. Uważam, że MCI jest całkiem niezłą spółką w perspektywie długoterminowej. Mam papiery od początku 2012 i nie mam powodów do narzekania. Perspektywy też są dobre na przyszłość. Myślę, że jak MCI zacznie płacić dywidendę w 2017 czy 2018 to wtedy dopiero zwiększy się znacząco kapitalizacja. Do 2020 wartość powinna się co najmniej podwoić.
to ja lyklem sprzedalem po 14 a teraz chyba czas kupowac ,powinni zarobic w 1 kwartale z 400mln zl ,przeciez na gieldzie zdrozaly kghm jsw itd a oni maja fachowcow
Mało. 11.50- 11.70 przebic to zobaczymy moze do 12.80 sie doczołgamy, dalej nie ma szans. Wiekszosc z nas chce tylko godnie pozegnać ten papier toaletowy