Rada Administrująca Aerfinance SE "Emitent" informuje, iż w dniu 13.04.2016 powzięła informację, iż spółka Wisent Investment & Finance Limited uległa rozwiązaniu i w związku z tym jej udział w kapitale zakładowym spółki Aerfinance SE oraz ogólnej liczbie głosów zmniejszył się do 0. Spółka Wisent Investment & Finance Limited posiadała 1 088 646 akcji zwykłych na okaziciela serii A, o wartości nominalnej 0,06 euro każda akcja, tj. o łącznej wartości nominalnej 65 318,76 euro, uprawniających do wykonywania 1 088 646 głosów. Posiadane akcje stanowiły 11,9 % w kapitale zakładowym oraz 11,9 % w ogólnej liczbie głosów. Na dzień sporządzenia raportu, tj. 13.04.2016 r., spółka Wisent Investments & Finance Limited nie jest akcjonariuszem spółki Aerfinance SE
W bankierze odniesli sie do komunikatu, wiec w nastepnym komunikacie bedzie kto obejmuje i go wrzuca i wroci ff na 28%.... Bardzo mnie ciekawi czy ktos nowy.....oby bedzie nowa krew
Dnia 2016-04-14 o godz. 09:43 ~roman napisał(a): > W bankierze odniesli sie do komunikatu, wiec w nastepnym komunikacie bedzie kto obejmuje i go wrzuca i wroci ff na 28%.... Bardzo mnie ciekawi czy ktos nowy.....oby bedzie nowa krew
Jakby był ktoś nowy nie "swój" to istniała by wtedy techniczna możliwość przejęcia więc myślę że nie dopuszczą do tego bo pilnowali to zawsze, oczywiście tylko moje zdanie.