czekam na to a ty patrz buzz dziecko i wyj na forum :))) coz ci nnego pozostalo i licze ze wpadnie jak najwiecej do portfela dzis wiem ze cie boli ale coz takie jest zycie kogos musi bolec ze ktos inny ma kase tylko nie ty :)))
Inwestor się chwali, że ma kasę ale powiniwn powiedzieć, że miał kasę bo zamieniając na śmieciowe akcje oila już jej nie ma. No cuż pożyteczny idiota i leming do tego
Tia, zniknie i pojawi się następne. Nie zauważyłeś, że perełki nie ma na ciągłych notowaniach? Zamiast puszczać bąki na forum, zainteresuj się co się z twoim walorem na giełdzie dzieje.
Witam szanowna Inwestorke Nadziejaaa :) leszcz buzz itp musza sie martwic o moje akcje i moj potfel bo boja sie ze zarobia krocie a oni beda dalej biedakami i beda musieli zmagac sie z bólem ze my zarobilismy mega kase a oni wszystko wtopili wczesniej i sprzedali na dnie nam :) no coz takie zycie biedny bo glupi glupi bo biedny to przyslowie idealnie pasuje do niego i p23 brata jego w jednej osobie :)))
Ile jeszcze wystawisz jako straszak? Do 10.59 jeszcze chwila ehhhh prymitywna zagrywka, ale jakbys nie zdazyl i bys je stracil jestem pewien ze bys gacie schlapal z wrazenia :)