• Inne spólki GIGAdywidendowe Autor: krzabr [31.179.224.*]
    Hej, kiedyś pisałem o prologu w raportach, na forach i na bankierze. To co mnie przyciągnęło do spółki to astronomiczne dywidendy. 10%++. Pamiętam jak dziś jak, że zadeklarowali 30% i każdy mówił że to już koniec przy 10zł, że spółka bardziej nie urośnie a urosła do 18zł. Dzięki dywidendzie, osobiście wierzę że prolog jeszcze raz DA KONKRETNIE ZAROBIĆ - na koniec roku jak zamknąć rok rozliczeniowy i zadeklarują dywidendę.
    Jednak teraz mamy kwiecień i trzeba na czymś zarobić. Stąd mam 2 propozycje spółek które wypłacą naprawdę konkretne dywidendy w okolicach 20%
    Mowa o interrao #IRL i decorze #DCR - więcej infa o spółkach w linku, jest duża szansa na to że na nich konkretnie zarobimy :D
    link  
  • Re: Inne spólki GIGAdywidendowe Autor: ~Gerard [87.199.35.*]
    Jak spadnie do 10zł to kupię drożej nie warto
  • Re: Inne spólki GIGAdywidendowe Autor: ~Husar [178.235.40.*]
    Sorry kolego ale po 10 zeta będzie po dywidendę. Dywidenda znowu w tym roku będzie pokaźną no i zyski w przyszłym roku zapowiadają się jeszcze lepsze na co niewątpliwie wpływ będzie miał program 500 plus
  • Re: Inne spólki GIGAdywidendowe Autor: fazianga [176.97.81.*]
    fakt spółka się rozwija z roku na rok i zawsze daje bardzo pokaźną dywidende więc myśle że juz taniej nie bedzię raczej :)
  • Re: Inne spólki GIGAdywidendowe Autor: ~Rafał [94.42.67.*]
    widzę, że ruch olbrzymi na akcjach :)
  • Re: Inne spólki GIGAdywidendowe Autor: ~don [89.65.215.*]
    Niestety w tym roku bez dywidendy 8 zł w niedalekiej przyszłości.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.