Nie czytacie tylko biadolicie mówię o podtrzymaniu rekomendacji przed Mbank na 4,80 oraz jest pod wczorajszym postem od micha wklejony artykuł pomału pojawiają się nowe artykuły ale widzę, że mam do czynienia z barankami tak jak pisałem i mega akcjonariuszami sprzedającymi po parę setek sztuk akcji. Róbcie jak chcecie ale uważam, że coś się świeci żebyście nie żałowali. Zresztą każdy ma swój mózg a jak widzę takie tępe wpisy to mi się nie dobrze robi.
No taką mamy giełdę jaka mamy i niestety podobny mamy akcjonariat. Jak ktoś kupuje akcje i po kilku dniach czy tygodniach już jest mega nie usatysfakcjonowany że kurs nie rośnie tylko spada i sprzedaje ....to o czym my mówimy....i to przy poprawiających się od 5 lat wynikach spólki i dowożeniu prognoz.
Lepiej wysłać 10 bez sensownych postów na forum, niz przeczytac 100 stron sprawozdania. Prostsze, zaistnieje się i przy okazji troche frustracji wyleje. Jedyna realną szansą na odleszczenie z takich inwestorów jest zwiększona płynność na giełdzie...a tu kierunek jest też niestety odwrotny.
Jedyny fundamentalizm jaki wyznaję, to ekonomiczny, w pełni podzielam Twoje zdanie, jestem na papierze od 2,5 zl (średnia cena wejścia), kupiłem trochę drożej niż Enterprise Investors, taniej niż 2,0x pieniądze lub 20% IRR nie oddam, zakładam, że oni również. Zdrowia i cierpliwości, a będzie dobrze.