jak nerwy zbyt duze to szybciutko z rana skacz po 11 poki jeszcze stoja tam do kupna az dziwne ze zostawili to na fixie, bo wg mnie powinni chlasnac do kosci zwlaszcza ze po 12 juz kolejka do sprzedazy spora, a tak ochoczo lykali po 13 groszy
ale to bylo jeszcze przed tym jak walne sie zakonczylo po walnym bylo juz slabo z zakupami
Dnia 2016-04-12 o godz. 23:27 ~xxx napisał(a): > jak nerwy zbyt duze to szybciutko z rana skacz po 11 poki jeszcze stoja tam do kupna > az dziwne ze zostawili to na fixie, bo wg mnie powinni chlasnac do kosci > zwlaszcza ze po 12 juz kolejka do sprzedazy spora, a tak ochoczo lykali po 13 groszy > > ale to bylo jeszcze przed tym jak walne sie zakonczylo > po walnym bylo juz slabo z zakupami >
a co ma piernik do wiatraka,czemu wza ma decydowac o kursie,nieladnie tak siac ferment panike xxxx,najpierw prognozujesz 8-7 za chwile piszesz jak kurs 13 ze po 11 wszedles dzis piszesz ze sie dziwisz ze po 11 zostawili oj nieladnie tak manipulowac na forum ludzmi xxx:))))bo stoisz po 10 hehe:)))widze ze jestes ze spoldzielni
nie, no szkoda zebym relacjonowal kazde swoje posuniecie na szulerni i od razu to na fejsa, na instagram i na snapa moze ?
ze spoldzielni ? skoro piszesz po 4 rano to pablo albo ty jestes ze spoldzielni, tylko ze mleczarskiej i trza oporzadzic co nieco albo spac po nocy nie mozesz z nerwow ze zakupiles cennego walora
Dnia 2016-04-13 o godz. 09:06 ~xxx napisał(a): > nie, no szkoda zebym relacjonowal kazde swoje posuniecie na szulerni > i od razu to na fejsa, na instagram i na snapa moze ? > > ze spoldzielni ? > skoro piszesz po 4 rano to pablo albo ty jestes ze spoldzielni, tylko ze mleczarskiej i trza oporzadzic co nieco albo spac po nocy nie mozesz z nerwow ze zakupiles cennego walora > > :)
u mnie w tym czasie jest dzien a ty jestes zwykly manipulant:))))
Dnia 2016-04-13 o godz. 10:22 ~xxx napisał(a): > to gdzie ty zywiosz ? > ze 4 rano to jest dzien ? > > skoro The IP 37.47.43.xx is geolocated in Poland >
nadaje gdzieś z Józefowa a fantazjuje że z tropików :)))
a wtedy pisalem ze spadnie nizej bo mnie sie tak wydawalo :) ale jak sternik zassal po 10 to czemu mialem nie wziasc po 11 ? trza grac z prondem, hehe a nie tylko obserwowac albo inaczej patrzec jak sroka w kosc
poza tym po co te osobiste wycieczki ? nie podoba sie to nie, na presto wtedy tez pisalem ze po 17 to raczej nie sprzedaz, dwa albo trzy dni sie meczyli zanim to zezarli a zamiast tego ja wtedy zakupilem 55kola po 15 ... i nie mam juz tego na skladzie
Dnia 2016-04-13 o godz. 09:10 ~xxx napisał(a): > a wtedy pisalem ze spadnie nizej bo mnie sie tak wydawalo :) > ale jak sternik zassal po 10 to czemu mialem nie wziasc po 11 ? > trza grac z prondem, hehe > a nie tylko obserwowac albo inaczej patrzec jak sroka w kosc > > poza tym po co te osobiste wycieczki ? > nie podoba sie to nie, na presto wtedy tez pisalem ze po 17 to raczej nie sprzedaz, dwa albo trzy dni sie meczyli zanim to zezarli > a zamiast tego ja wtedy zakupilem 55kola po 15 ... > i nie mam juz tego na skladzie > > panta rei pablo
ja na velto nie gram od 2 tygodniu cwaniaczku za to rank progres kupilem 1,90 wczoraj dzis wlasnie 2,45 puscilem szkoda tu czasu na tej spolce i manipulacji kursem i twoimi wypocinami ile to kurs spadnie, az sie smiac chce co ty za wypisujesz a zagladam z ciekawosci zeby takich manipulantow uwazac:)))
Dnia 2016-04-13 o godz. 09:35 ~as napisał(a): > Pablo na Velto udziela się społecznie. ;) > Nakupił tylko Luxima i Magnifico, oczywiście... na górce XD
pablo to kupil rank progres 1,90:)))i makore 30gr a ty as co sciemniasz:)))nie laduj sie miedzy wodke a zakaske:)))
Dnia 2016-04-13 o godz. 10:24 ~xxx napisał(a): > pablo > wez trzymaj poziom > > najpierw szkalujesz innych/mnie od manipulantow > teraz juz cwaniaczkow > > trzymaj fason i nerwy do konserwy > straty na gieldzie sa wliczone w ten biznes > ale zachowac to trza sie umiec > > nara i bez pozdrowien krasny nara ja jestem spokojny,tylko nie lubie takich manipulantow piszacych bzdety na forum nara
Dnia 2016-04-13 o godz. 10:33 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-04-13 o godz. 10:24 ~xxx napisał(a): > > pablo > > wez trzymaj poziom > > > > najpierw szkalujesz innych/mnie od manipulantow > > teraz juz cwaniaczkow > > > > trzymaj fason i nerwy do konserwy > > straty na gieldzie sa wliczone w ten biznes > > ale zachowac to trza sie umiec > > > > nara i bez pozdrowien krasny > nara ja jestem spokojny,tylko nie lubie takich manipulantow piszacych bzdety na forum nara >
Nie lubisz "manipulantów piszacych bzdety na forum nara" ??? A to bardzo ciekawe ! A co powiesz o tym ???
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-propozycja-dla,20243059.html "ja nie kupuje juz velto:)))bo to jest bankrut niedlugo sie przekonasz jak zawiesza kurs..."
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-propozycja-dla,20243117.html "czas pokaze kolego ano jak spolke zawiesza "
Do waszej dyskusji moge dodać tylko tyle, że co do manipulacji na forum to obaj jesteście siebie warci !