raczej korekta do 32 groszy. drobni realizują zyski. sam mógłbyś to zrobić posiadając niewiele ponad 40tys. akcji a do tego 1 kwietnia wystarczyło 5tyś zł.
jakie 1,80? najpierw strategia spółki i info o dopuszczenie do obrotu akcji kolejnych serii po cenie nominalnej załóżmy 1zł (mając nadzieje że to nie kolejny syf gdzie SWOI dostaną po 10 gr.) a wcześniej niech przebije 65 groszy. TO SĄ JEDYNIE MOJE PRZYPUSZCZENIA, nie staram się wam wskazać fałszywych informacji a tym bardziej nie mam dostępu do info poufnych. tak więc nie straszcie mnie prokuraturą. TIC TOC przed 23 maja nic nadzwyczajnego się nie stanie, a na pewno zaliczymy jeszcze sporą korektę do tego czasu.
Przecież jaja sobie robię z tych 1,80. Jak zauważyłeś 61-63gr to cel na najbliższe tygodnie. Na coś więcej potrzeba naprawdę bardzo dobrych wiadomosci.
bo wypisujesz takie głupoty i malutcy trzymają akcje myśląc że będą milionerami na papierz, a ja bym z chęcią chapną coś przy 30gr. mam małą nadwyżkę gotówki z EC2
Głupio napisałem i głupio się podpisałem. Zareagowałem na głupie posty kija. ;-) Malutkich tu jak na lekarstwo. Może wszyscy razem (drobni) posiadamy z 15%.