• 8 groszy Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    Witam
    Ten tydzien bedzie nalezec do tej ceny
    Na razie zbiera sie podaz po 9 groszy
  • Re: 8 groszy Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    bardzo dziwne rzeczy tu sie dzieja bylo tyle na S na 9 groszy kilkanascie minut przed 11 ta a teraz wycofali zlecenia na 10 groszy ...dziwne ...
  • Re: 8 groszy Autor: ~Matix [91.58.156.*]
    Cos ci te twoje przepowiednie nie wychodza
    Witam

pewnikim czytaja te forum

i zmienili taktyke
    podbili sobie notowania cofajac zlecenia zawsze troche popytu sie nazbiera -)) i bedzie mozna wykiprowac walorka

juz tak pare razy zrobili tutaj = podbitka i dystrybucja
    mysle ze wychodza
     w przyszlym tygodniu bez watpienia 8 groszy
  • Re: 8 groszy Autor: ~wątpiący [195.82.181.*]
    Co teraz napiszesz ? Dzis w ostatniej chwili wycofano zlecenia na 8 groszy a juz sondowano popyt - jutro ostry test i mamy 8 groszy
  • Re: 8 groszy Autor: ~filip [89.68.84.*]
    Spółka jest do bani, po co na jej forum siedzisz? Miałem Kerdosa po 1,50, sprzedałem po 0,96 zł. Spółka to gniot, sprzedałem, zapomniałem o spółce i finito. Ty natomiast utopiłeś i sączysz jadem.
    nie tyle sącze jadem a pokazuje ryzyko wielu tu kupilo akcje tej Społki po ostatnim kontrakcie
    a jednak zostali zasypani podaza i to wielokrotnie
    komus tu zalezy zeby wyjsc z akcji i kazdy wzrost jak do tej pory wykorzystywal do wykiprowania akcji w rynek
    nawet stosuje cudo podbity na malych obrotach zeby podbic kurs a potem ozenic wiecej akcji

Trudno w takiej sytuacji a pozytywna opinie a raczej nalezy ostrzegac przed ryzykiem co tez czynie
    sam zreszta kupilem b niewielki pakiet akcji i czekam do wynikow za 1 kw jesli dalej beda beznadziejne to sprzedaje akcje
    sa juz 2 zlecenia po 0,08 groszy
    znawca i inni bierzcie PKC o 15 tej zeby zalapac sie na dobra cene ...

no chyba ze chcecie sprzedac - no to tez trzeba sie spieszyc bo dzis moga na dogrywce wyczyscic 8 groszy i jutro juz trzeab bedzie sprzedawac po 7 groni -)))
    - popytu jest ledwie marne nieco ponad 100 tys na 8 groszach moment i tego nie bedzie ....
[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,07 2017-06-14 09:44:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.