trzeba przyznać z bólem prawdę, w średnim terminie, skończyły się dla nas czasy dobrego fartu, kiedy to za plucie na Polskę i Polaków (czyli 'antysemitów' 'faszystów') , Kościół (tylko katolicki!) i katolików, i normalną Rodzinę, za oszczerstwa i wyśmiewanie tradycyjnych polskich wartości, mogliśmy pięknie się nachapać i zrobić dobry geszeft.
Ale nie ma co się martwić. Teraz niech się Polaki faszystowskie cieszą, ale my wrócimy.
Tu z kolei wybitny redaktor LIS informuje, jak Polska pogrążona jest antysemityzmie.
Jak współczesna Polska radzi sobie z hańbą antysemityzmu - temu poświęcony jest nowy numer "Newsweeka". Chcemy dumy z Polski, to musimy przerobić rozdział „Wstyd”, chcemy być dumni z siebie, to musimy wejrzeć w rozdział „Hańba” - pisze w nowym "Newsweeku" redaktor naczelny Tomasz Lis. Jego zdaniem antysemityzm mimo braku swoich ofiar w sensie społecznym to nie jest margines -
Mobalimy wam ten katotalibski, faszystowski rząd, polaczki.
zwróćcie wy uwage, wszystkie te cytowane przeze mnie powyżej ZNAKOMITOŚCI, to przecież czołówka KOMITETU OBROŃCÓW DEMOKRACJI;
Żakowski (artykuł 'Ohydna Polska Twarz') Hartman ('Miliony was polskich chamów. Znam ja was, polskie chamy') Blumsztaj ('Jakoś mi zbrzydła ta polska flaga. Wywieszę sobie unijną') Gross ('Polacy nie chcą uchodźców bo nie rozliczyli się jeszcze ze swoich zbrodni na żydach') Lis ('Hańba polskiego antysemityzmu')
Wiadomo jak będzie. Każdy kolejny miesiąc to do -10% r/r. A jeszcze nie ruszone w znacznej ilości prenumeraty zrobione przez PełO, bo zamówione za ich rządów. W przyszłym roku już ich nie będzie. Widzę też, że nawet darmowe METRO ludziska niechętnie odbierają i większość ląduje w ulicznych śmietnikach- tu wydawca powinien dopłacać gminom do wywozu śmieci. Taka cała prawda i takie perspektywy.