...tu można liczyć wg was? Sam posiadam kilkadziesiąt tysięcy sztuk.
Zastanawiam się dlaczego w Londynie UP i tu się trzyma cały czas na 0.2 lub 0.3 gr.
Jaki zapowiada się wg was scenariusz ?
Ja liczyłem na 1 zł pod koniec b.r. ale teraz myślę, że raczej nie będzie tak dobrze. Co myślicie?
Dnia 2016-04-10 o godz. 12:28 ~Jer napisał(a): > 025 LIPIEC a dalej 15 zł ok 2 lat na to liczę od grudnia 2700000 na razie szału nie ma zobaczymy po 17
Panowie nie przesadzajmy "15 zł" !!,generalnie życzył bym Wam i sobie,ja będę bardzo zadowolony jak wskoczy na paredziesiąt groszy,warto mieć chociaż ze 100k po tak niskim kursie żeby przy większych obrotach i cenie być bardziej "bezpiecznym"
Juz sie kreci ku dobremu , bedzie dobrze, benchmark na wegiel drozeje, coal stabilnie do gory i cena sie trzyma bez hustawek jak na miedzi wiec ... Do roboty moi mili zakupy poki tanio
Dnia 2016-04-11 o godz. 16:04 duble2 napisał(a): > https://www.bankier.pl/wiadomosc/Czeskie-kopalnie-z-GPW-na-skraju-bankructwa-7359106.html > > Nie Ciekawie...
nie ciekawie, nie ciekawie, ale z drugiej strony, jest ryzyko jest zabawa :) - teraz to widzę tak: gracze nie lubiący aż takiego ryzyka pewnie uciekają z tego rynku, w przypadku gdy rząd czeski podejmie rękawicę i pomoże spółce, to będzie prawdziwa dzida północy, ja nie sprzedaję - zobaczymy 13/14 kwietnia ....
Dnia 2016-04-11 o godz. 17:11 ~nik napisał(a): > Dnia 2016-04-11 o godz. 16:58 ~Jony napisał(a): > > Dzisiaj dokupilem i tez nie sprzedam !!! > > to ile dokupiłes?? za 200 zł??
cwaniak ryzykuje 200pln, tyle to ja straciłem w piątek wieczorem nie uwzględniając nocy :)