bardzo szkoda, ja DUO planowalem trzymac dlugoterminowo, jeszcze conamniej z 3 lata. W tym roku 4,7 by bylo. No coz, nalezy szukac innych okazji. JA juz pozycje pozajmowalem na kilku spolkach pod koniec stycznia. Liczylem Ze wezwanie sie uda, ale nie az tak. ze FORTUM zbierze z 60% i jeszcze na duo wroce i pobiegne z nim na polnoc ale niestety.
Piotr123 a ty na co kase wyslales ? na czym teraz siedzisz ?
Pozdrowienia o0o pomimo tego, że tak mnie strofowałeś ... Jednak Ty pomyliłeś się co do wyników wezwania "zbiorą GÓRA 70%" o 23 %, a ja uważałem nawet, że zbiorą tak jak Sołowow na ROVESE ponad 95 % (więc pomyliłem się o tylko 2%). Jednak jeżeli chodzi o kasę, to jesteś lepszy dwa mieszkania ...(gratuluję). Może dlatego byłeś taki zadowolony, a ja sfrustrowany (że nie rosło np. jak Grajewo x35). Widać jednak, że zamierzaliśmy razem dłużej tą spółkę trzymać (jednak prawo grubych na małymi nam w tym przeszkodziło). Życzę rozwoju, może kiedyś się na tyle utuczymy, że razem zablokujemy jakieś przejęcie:)
no musze przyznac ze sie mocno pomylilem, mnie wnik wezwania MOCNO zaskoczyl, tym bardziej ze np BOS sugerowalo ze wezwanie jest za niskie i nie zalecali sprzedazy ( a sprzedali, nie ladnie!)
Duo mnie utuczylo, wiec licze ze teraz kolejna spolka mnie utuczy ;D
a na co Ty wiarus przeszedles ? Jaka spolke oceniasz jako perełkędo wzięcia?
dziś zakupiłem na dołku 15,50 trochę Briju ..( tu chyba będzie ciekawie - spółka MAX zdołowana po artykule PB) kilka dni temu wasco (2,20) troche i pzu ( 35,57) - dla dywydendy i groszówki na vindexus(6,95)
generalnie szukałem jakieś alternatywy dla akcja.,( cukiernia , pizzerina itp) ale że pracuje na etacie i w moich okolicach będą kopać metro to dałem sobie na razie spokój
Gratuluje wyboru:) O Briju mówiłem już od 13zł bardzo niedowartościowana spółka z olbrzymim potencjałem:) Vindexus posiadam od 5.6 teraz dokupowałem na korekcje też długoterminowo spokojnie powinna urosnąć. Wielton fajnie rośnie i przy tym robi ładne korekty (można trochę pograć) Euro-tax zaczyna kolejną falę wzrostową plus wysoka dywdenda. Szkoda Duo bo spółka łatwa do grania. Oczywiście dla tych co długo tu siedzieli:_ pozdro dla starej gwardii i jeszcze strarszej #nikt#ryhu#
DUO juz nie jest notowany, od piatku. Kasa ci sie chyba dzis pojawi, albo jakos na dniach
dziwne ze masz akcje a nei zauwazyles infa, https://www.bankier.pl/wiadomosc/Fortum-Holding-oglasza-przymusowy-wykup-akcji-Duonu-po-3-85-zl-papier-3509734.html