• może, ktoryś chętny do zrzutu po 0,04gr. ;) Autor: ~jero131 [213.227.99.*]
    j.w., bo coś za cicho się zrobiło i sennie.

• Re: może, ktoryś chętny do zrzutu po 0,04gr. ;) Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    samokompromitacja wróciła !
    JUŻ TERAZ NIKT SIĘ NIE "ROZDRABNIA" NA GROSZ CZY DWA, JUŻ TERAZ czeka się na zrzut.......kwita z notowań :)))
  • Re: może, ktoryś chętny do zrzutu po 0,04gr. ;) Autor: ~jero131 [213.227.99.*]
    ale to zapewne po kolejnych wyniczkach co ponumerowany ;), w nieokreślonym czasowo roku ;)
    I jak tam Twój różowy pamiętniczek?
  • Re: może, ktoryś chętny do zrzutu po 0,04gr. ;) Autor: ~jero131 [213.227.99.*]
    by the way SL nie poustawiane oO ? ;D, nie ładnie, nie ładnie...
  • Re: może, ktoryś chętny do zrzutu po 0,04gr. ;) Autor: ~ra [5.172.238.*]
    co tak malo po 4 grosze,chyba ze w poniedzialek bedzie wiecej!!!!!!!!
    Dnia 2016-04-08 o godz. 15:14 ~jero131 napisał(a):
    > ale to zapewne po kolejnych wyniczkach co ponumerowany ;), w nieokreślonym czasowo roku ;)
    > I jak tam Twój różowy pamiętniczek?

bua ha ha ha,
    samokmpromitacja jeszcze dyskutuje. Mniejsza o większość "kiedy" wróć do poprzednich wątków lub zapytaj swojej niedouczonej księgowej :)) Widzę, że już kwit i po 4 nie dobry ??? A miało być pięć "nierozdrabniane" co jero?

Tory się kończą panie prezesie :)))
  • Re: może, ktoryś chętny do zrzutu po 0,04gr. ;) Autor: ~jero131 [89.76.48.*]
    I po bólu ;) do zobaczenia w przyszłym jakże owocnie ciekawym tygodniu ;) Miłego i spokojnego weekendu i odpoczynku od giełdy :) Pozdrawiam niedowiarków ;)
    czy weekend przeczekałeś z zaciśniętymi pośladami w przekonaniu, że piątal jest "nierozdrabnilany" :))))
    ~12345 bez obaw przez ponad miesiąc zebrało się tego papieru toaletowego, więc jestem zabezpieczony na każdą ewentualność ;)
  • Re: może, ktoryś chętny do zrzutu po 0,04gr. ;) Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    Rzeczywiście samokompromitacja do potęgi "n" Nie masz jeszcze wstydu pisać? Piątka miała być nieruszona, o tym że zostanie rozmieniona wiedział chyba każdy tylko nie ty. Ciekawe jak to zabezpieczenie wygląda, wywalenie wszystkiego po 0,02-0,03? O ile na 2 fixaxch znajdzie się popyt, o ile nie zawieszą.
    ale to chyba ja powinienem się martwić, nieprawdaż?? Co za bolki ;))
    a popyt jak był tak jest. ;). Wystarczy się odpowiednio wcześniej poustawiać na poziomach ;)) i cierpliwie czekać z zaciśniętymi pośladami ;) Reszta roboty należy do forumowych bolków, którzy naiwnie wierzą w uczciwość i prawdomówność i to jeszcze na publicznych forach. To jest dopiero naiwność do potęgi "N-tej"
  • Re: może, ktoryś chętny do zrzutu po 0,04gr. ;) Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    Halo Mars, tu Ziemia. Jesteś jedyny, który w to wierzy, a tobie nikt nie wierzy. Cierpliwie możesz czekać aż ci SL wywali albo wreszcie tą farsę zakończą.
    ale kto mi nie wierzy, Ty, ponumerowany, pseudo-analityk?? ;) jakoś tym to się akurat nie przejmuję ;), kursem również. Wręcz przeciwnie cieszy mnie taki obrót sprawy.
    Plują na niego a on mówi, że deszcz pada. Rób jak chcesz, twoja sprawa ale chociaż tu na forum nie rób z siebie pośmiewiska.
  • Re: może, ktoryś chętny do zrzutu po 0,04gr. ;) Autor: ~ddd [195.117.243.*]
    Dlaczego cieszy cię taki obrót spraw?
  • Re: może, ktoryś chętny do zrzutu po 0,04gr. ;) Autor: ~ddd [195.117.243.*]
    jero131

Dlaczego cieszy cię taki obrót spraw?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.227.99.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~ddd [195.117.243.*]
    jero131
    możesz powtórzyć to co napisałeś, bo usnęli twój wpis.
  • Re: owocnych inwestycji Autor: ~jero131 [213.227.99.*]
    w skrócie: wszystko zależy od tego, czy wierzy się w spółkę, czy nie wierzy. Są tutejsi stali bywalcy, co niby nie wierzą i i tylko plują, i są tacy jak ja, którzy inwestują niezależnie od tego co owi wolontariusze piszą. Cena im niższa tym większy pakiecik można nabyć... a później sprzedać z zyskiem, choćby o grosz drożej. Jeśli sprzedam to zniknę z tego forum i nie będę się zniżał do poziomu wolontariatu ;)
  • Re: owocnych inwestycji Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    "nie będę się zniżał" :))) a to dobre ( chyba liczysz na to że na forum pojawili się nowi )

odszukać ci wpisy te świadczące na jakim jesteś poziomie? niższy nie istnieje.
  • Re: owocnych inwestycji Autor: alidrisi2 [178.217.193.*]
    Co kogo obchodzi twoja wiara. Zachowaj ją dla swojego spowiednika mnie interesuje kiedy mi oddasz moja kasę?
    kiedy mi oddasz moja kasę? - a kazał Ci ktoś inwestować, sam to zrobiłeś na swoje ryzyko, więc nie miej pretensji jak małe dziecko!!!
    Jak to kto? Ty!
    W sierpniu jak kowal i pablo pisali dokąd zmierza ta firma to mówiłeś że głupoty piszą najważniejsze, że lika jest pewna swego i trzeba kupować. to kupiłem 2 akcje
    W październiku pisałeś, że firma gotowa do wybicia i pozdrawiałeś cierpliwych. Co prawda kurs leciał ale zwróciłeś mi uwagę, że się nie znam bo to jest celowe żeby zbliżyć kurs emisji do nominału no to myślę ma łep chłopak i kupiłem 2 akcje.
    Po raporcie pisałeś jest super bo zapasy rosną a to przecież aktywa uwierzyłem i kupiłem 2 akcje bo poniedziałek miał pokazać, że nie zmyślasz.
    Od tego czasu co poniedziałek ma następować wybicie ostatnie nawet miało być w Dyngusa. Ponieważ gwarantowałeś, że będzie wzrost bo spekulacyjne pobiją do 10gr żeby wprowadzić emisję kupiłem 2 akcje.
    Potem firma trafiła na jednolite spadła na 4gr więc oddawaj kasę.
    Gwarantowałeś i jest to na piśmie teraz pokaż ile są warte twoje gwarancje i zapewnienia . Ja jestem tylko biednym poloczkiem i nie stać mnie twoje zabawy bogaczu Izraela.
    :)))
    jeśli Ciebie nie stać, to weź się chłopczyku do roboty a nie marnuj czasu na bezsensowne klepanie na forum. I tak nikt Twoich nic nie wnoszących wypocin nie czyta!!! Wypłacz się do poduszki z powodu Twojej straty na tych 2 akcjach, tutaj nikt nie zamierza Ciebie żałować!!! ;)
  • Re: owocnych inwestycji Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    alidrisi2, mistrzostwo świata ;-)
    no faktycznie: może zaczniemy od początku cyt."W sierpniu jak kowal i pablo pisali dokąd zmierza ta firma to mówiłeś że głupoty piszą najważniejsze, że lika jest pewna swego i trzeba kupować. to kupiłem 2 akcje"

i moje pytanie dla rozumnych inaczej, możecie znaleźć mi wpis świadczący o mojej obecności na tej spółce w sierpniu??

Odpowiedź: a no nie, bo mnie jeszcze tutaj nie było. ;)) Bez komentarza!!!!
    Tak właśnie Jero sobie wyobrażałem twoją odpowiedź.
    Umoczyłeś tu kasę i teraz strzyżesz uszami w poszukiwaniu chętnych na swoje akcje i tak będziesz tu wklejał swoje mądrości.
    Już sobie wyobrażam jak kiedyś ta firma ogłosi upadłość, wykupi ją jakiś producent oranżady w proszku dla miejsca na giełdzie a ty dalej będziesz piał jak kogut jaki to jesteś mądry i jak wszystko przewidziałeś. a na razie
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-moze-ktorys-chetny-do-zrzutu-po-0-04gr,20293867.html
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-owocnych-inwestycji,20297901.html
    Wszystko na temat wartości twoich teorii
    dokładnie, jak będę wychodził to grzecznie się pożegnam. Pozdrawiam niedowiarków ;))
  • Re: owocnych inwestycji Autor: alidrisi2 [83.5.3.*]
    Co komu po tym, kasę oddawaj królu internetowych bolków!
  • Re: owocnych inwestycji Autor: ~jero131 [89.76.48.*]
    na to tylko Was stać ;) gratuluję inteligencji i zawzięcia ;) Krzyczeć to sobie możesz pod monopolowym ;)
  • Re: owocnych inwestycji Autor: alidrisi2 [83.5.3.*]
    Próbuję tylko się dostosować.
    A spodziewałeś się, że ktoś ci wklei AT do twoich teorii?
    Czy przeliczy te zapewnienia na pełne etaty?
    Poległeś na każdym polu na którym próbowałeś błysnąć pozostaje ci tylko nadzieja, że w poniedziałek LOS się odmienia a z losem ciężko podyskutować. Ale wzrosty gwarantowałeś pora się rozliczyć.
    Pozdrowienia dla myślących.
    przypomnę osobnikowi wyżej, bo chyba sobie chłopaczek zapomniał ;). cyt."Reszta roboty należy do forumowych bolków, którzy naiwnie wierzą w uczciwość i prawdomówność i to jeszcze na publicznych forach. To jest dopiero naiwność do potęgi "N-tej"

Jeszcze raz gratuluję głupoty ;) ale pisz sobie pisz ;) to Ci pozostało
  • Re: owocnych inwestycji Autor: kowal2200 [95.160.159.*]
    Targret jero to chyba nowi na forum, którzy może mu jeszcze uwierzą, ale takich nie ma, bo nicków naganiaczy, którzy pojawiają się co jakiś czas, najczęściej trójkami nie liczę. Innymi słowy jest spalony, ale walczy do końca.
    widzę większe zainteresowanie moją osobą jak spółką, a to ciekawe. Trójca się zebrała: kowal2200, alidrisi2 i ~12345. Czyżby koledzy z trójkącika ;) hehe
  • Re: owocnych inwestycji Autor: alidrisi2 [83.5.147.*]
    Spółką interesuję się od roku i na razie niczym nie nie zaskoczyła natomiast ty jesteś nieustającym źródłem uciechy królu bolków. Im bardziej się starasz tym gorzej wychodzi. Za twojej kadencji kurs zleciał do 5 gr, KNF ostrzegł o groźbie strat, i wywalono spółkę z notowań ciągłych. Jak tak dalej będziesz się starał to może faktycznie zobaczymy spektakularną upadłość. (sarkazm gdybyś znów nie załapał)
    pyszałku ale ja mam z Ciebie polewkę, czy Ty naprawdę tego nie widzisz, czy jesteś aż tak ... obdarowany inaczej. Mam głęboko w poważaniu co piszesz i co myślisz. Wasz trójkąt jest tyle samo warty co te Twoje 2 akcje (sarkazm) Jak widać jedynie możecie sobie popisać na mój temat, bo ile można pisać w kółko o kartonikach i niespełnionych obietnicach. Staliście się żałośnie nudni...
    To "samokompromitacja" jeszcze ma coś do powiedzenia? Każdy etap tej dyskusji w związku ze spółą od kilku miesięcy to twój samobój za każdym wpisem :) Wstydu nie masz? Do tego kłamstewka odnośnie zakupu i sprzedaży akcji :))))

To co, "piątal nierozdrabnialny" a trup ma się dobrze, tylko o dziwo wylądował na fixach :)))

• Re: owocnych inwestycji Autor: ~Jorg [89.75.99.*]
    W sklepie internetowym dostawa produktów, nie widzę kremu do rąk i największego zestawu z ręcznikiem.

Trzeba by zadzwonić i pogadać czemu ich nie ma.

Po za tym dziś mija termin emisji akcji do 5 sesji musimy poznać prawdę co z nimi się stało.
    obligacje nie objęte - ostatnia emisja (no, coś tam około 1/5 udało im się upchnąć, pomijam fakt, że przedłużyli termin zapisów, podobno takie było "zainteresowanie", że poszli na rękę z terminem :)

Jorg, wierzysz w to, że akcje ktoś obejmie? :))) nie bądź ....."gupi"
    Jako inwestor który ma ich akcję chce po prostu wiedziec co z ta emisją, nawet jak poszła w 1/5 to da to sygnał powrotu na 10 gr.

Oczywiście to moje odczycia i przemyślenia, prosze się nimi nie sugerować ;)
  • Re: owocnych inwestycji Autor: ~ddd [195.117.243.*]
    Jorg
    nie uzyskasz tu na forum merytorycznej, a co dopiero prawdziwej odpowiedzi.
    Logiczne dwa argumenty, które wykluczają bankructwo to zmiana siedziby na nowa i spłata odsetek za obligacje - jesli by mięli upaśc to po co by to robili.
    Emisja prawdopodobnie dla kogoś branżowego, aby pozyskać kanały dystrybucyjne, nawet za darmo, ale żeby zwiększyć dystrybucje towaru to by miało sens.
    Poza tym nie chcę mi się wierzyć, w to co pisze 12345, że tylko 1/5 została objęta. Poważni ludzie nie robią uchewały o powdywższeniu jeśli nie mają wstępnie dogadane, kto ma objąć akcje.
    Natomaist prawda jest taka, że z nowymi produktami ciężko przebić się na rynek.
    Wycena spółki jak bankruta, a to jak na razie jej nie grozi.
    oczywiści wszystko to moja opinia na bazie gry na spółkach, na których też wieścili bankructwo.

Jedna obserwacja. tu oddają akcje jak spółka leci w dół. jak rośnie zaczyna się masowy wykup. więc to dlaczego jest obecnie taki kierunek jest dla mnie jasne.
  • Re: owocnych inwestycji Autor: ~robson [109.243.175.*]
    Jeśli mowa o dystrybucji produktów, to wystarczy spojrzeć na mapę.
    Nie pomorze, tylko cała Polska.
    Spokojnie to wszystko odpali, kwestia czasu.
    Pisanie o bankructwie jest jakąś herezją.
    A gdzie tą mapę można zobaczyć? Chętnie popatrzę.

ddd zmiana siedziby ma być argumentem przeciw bankructwu? Ty do szkoły to Jero chodziłeś? Już ktoś kiedyś pod tą zmianę siedziby wieszczył gwałtowne wzrosty kursu akcji (to już chyba z rok czasu) .
    Po co spłacać odsetki jeśli ma się zbankrutować? Zdecydowanie szkoła Jero.
    Nie żebym zmieniał zadanie też nie widzę powodów do bankructwa w takim tempie jak 12345 ale jeśli z jednej strony mam takie argumenty a z drugiej stratę roczną już 4mln a w sumie chyba z 8 czy 9 się uzbierało no to pozostaje się tylko uśmiechnąć.
    alidrisi2 chłopczyku spytaj się wpierw cioci, czy wujka, czy państwo członkowskie nie musi implementować dyrektyw, co to fundusz bezosobowy, osobowy i następnie udaj się sam do szkoły, bo tutaj już razem z Twoją trójcą nic nowego oprócz utyskiwania nie wnosisz. To Wam pozostało i nic więcej. Już kiedyś napisałem, są na tym świecie ludzie, którzy oprócz przerośniętego ego nic więcej posiadać nie będą ;) Więc co im pozostaje, ano wypisywanie głupot na forach. Jeden różowy pamiętnik, drugi od kilku lat ślęczy nad spółką, trzeci żyje w głębokim przekonaniu swojej mądrości.
  • Re: owocnych inwestycji Autor: ~jerry [164.127.123.*]
    Dnia 2016-04-12 o godz. 17:24 ~jero131 napisał(a):
    > alidrisi2 chłopczyku spytaj się wpierw cioci, czy wujka, czy państwo członkowskie nie musi implementować dyrektyw, co to fundusz bezosobowy, osobowy...

Myślę, że on tego nie ogarnie, pisz jaśniej
    he he

Jero/jerry jedna rada
    Lepiej siedzieć cicho i być uważanym za idiotę niż się odezwać i rozwiać ostatnie wątpliwości
  • Re: owocnych inwestycji Autor: ~jerry [164.127.123.*]
    Dnia 2016-04-12 o godz. 18:04 alidrisi2 napisał(a):
    > Jero/jerry jedna rada
    > Lepiej siedzieć cicho i być uważanym za idiotę niż się odezwać i rozwiać ostatnie wątpliwości

Dokładnie kolego he he
  • guby tracę cierpliwość, syp po 5 ! Autor: ~joker [89.77.60.*]
    syp za 4 albo za 5 bo jak nie to idę na fluida
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.