• Węgry Autor: ~plus [188.146.134.*]
    Spadki, a na stronie firmy jest informacja, że w kwietniu jest przewidziany montaż urządzeń i instalacji w fabryce i że wszystko przebiega zgodnie z planem.

http://www.alumetal.pl/uploads/files/160314_Grupa_Alumetal_wyniki_finansowe_Y_2015_prezentacja_ENG.pdf
  • Re: Węgry Autor: ~Smecz [178.235.168.*]
    Pod koniec 2016 roku ruszyć ma produkcja odlewów aluminiowych w zakładzie, który Alumetal buduje na Węgrzech. Inwestycja Alumetalu została uznana przez władze węgierskie za strategiczną, dzięki czemu firma może tam liczyć na szybszy przebieg procesów biurokratycznych i dotację z pieniędzy publicznych. Nowa odlewnia w węgierskim Komárom ma kosztować Alumetal 120 mln zł. Spółka może liczyć na pomoc z węgierskich środków publicznych w wysokości do 35 proc. poniesionych kwalifikowanych nakładów inwestycyjnych.
  • Re: Węgry Autor: ~plus [188.146.0.*]
    No wszystko się zgadza, tylko w kursie spółki te super infa nie znajdują odbicia. Wręcz przeciwnie.
  • Re: Węgry Autor: ~szulernia [46.112.45.*]
    tutaj miesza Grzesio,dobry hochsztaplerek
    http://www.expander.pl/aktualnosci/rynek_uslug_bankowych/420,wiadomosc.html
  • Re: Węgry Autor: piotr85 [84.38.87.*]
    to jest artykuł z 2004 roku.. może być coś na rzeczy ale jak popatrzysz na wykres aluminium... poza tym wydawanie kasy na inwestycje też idzie w obniżkę ceny akcji.. taka polityka ;) POZDRO
  • Re: Węgry Autor: ~plus [188.146.0.*]
    Aaaa, to już wszystko rozumiem.
    jak chcesz zarobić to słuchaj samego siebie...
  • Re: Węgry Autor: ~lex [31.130.96.*]
    Z papierowych wyliczeń wynika że faktycznie powinno powrócić do 60 zł w tym roku ale jak na razie beznadzieja i strata na tym papierze i to spora. Na szczęście mam jeszcze Kęty z których jestem bardzo zadowolony i Uniwheels też całkiem fajna spółka moim zdaniem niedoszacowana jeszcze z 10 może 20%. Ogólnie mam zasadę trzymać tylko spółki dywidendowe.  
    piękne ponad 4%. dobrze że z rana dokupiłem :)
  • Re: Węgry Autor: ~aml [46.112.45.*]
    zasięg wzrostu 54 zł przy tej cenie dystrybucja,na wiecej bedzie można liczyć dopiero po wakacjach
[x]
ALUMETAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.