Dziękuje wszystkim od których kupiłem akcje w okolicach 4 zeta , dzięki uzyskanej średniej czyli dzięki Wam dzisiaj jestem już na plusie. Współpraca z Państwem to prawdziwa przyjemność.
Nie chwal się, chyba, że to twój pierwszy "zysk" giełdowy. Jeżeli tak, to gwarantuję ci, że puścisz przed wystrzałem, by w późniejszym okresie bezsilnie naganiać na spadki
wygenerowany trend wzrostowy - nie ma co się oglądać tylko odbierać co jeszcze można, ja się przepakowałem na zuka, to będzie inwestycja 2016. Od minimów 3,9 do dzisiaj 5,77 mamy już +48% a to dopiero początek obstawiam do czerwca +130%
Długo macałem dno bo od 9 zł ale kiedy spadło do 4-5 zł gdzie firma miała zapełniony kalendarz zamówień to stało się jasne że spółka jest niedowartościowana. Ktoś wcześniej napisał " że spękam i sprzedam przy minimalnym wzroście" NIE, nie sprzedam , mam zamiar tu zabawić 4-5 roczków i po drodze zainkasować kilka dywidend.
maestro sprzedałem ponad 8 tys dla mnie to dużo. Nie wątpie że Ty aspirujesz już pod 5 % w zuk-u :) spokojnie, zuk to dobra inwestycja , urośnie powyżej tych marnych 6 zetów. I w takim kontekście trzeba odczytać plany motywowania prezesa w zależności od wyników . Inna sprawa że przy obecnym stanie posiadania akcji przez RN uczciwiej byłoby gdyby nie byli tak pazerni na diety a w zamian za to wypracowany zysk przeznaczili by na dywidendę, z której lwią część i tak by zgarnęli. Przyzwoitość w naszym biznesie jednak raczkuje dopierp
Hitl;erku ale ja sie wcale nie chwalę , po prostu posze sobie z Tobą, bo to rozkosz sama . Patrzę na zuk-a jeśli zobaczę poziomy poniżej 5 zeta to jeszcze raz wejdę
Widze szanse na dobranie w dobrej cenie. Jestem pełen podziwu dla sprzedających po 4zł - sprzedaż akcji przed walnym (?) Bardzo mądre posunięcie, bardzo(!)