• Wielkie dzięki Autor: ~Ali [159.205.85.*]
    Dziękuje wszystkim od których kupiłem akcje w okolicach 4 zeta , dzięki uzyskanej średniej czyli dzięki Wam dzisiaj jestem już na plusie. Współpraca z Państwem to prawdziwa przyjemność.
  • Re: Wielkie dzięki Autor: ~szachinszach [62.89.102.*]
    Nie chwal się, chyba, że to twój pierwszy "zysk" giełdowy. Jeżeli tak, to gwarantuję ci, że puścisz przed wystrzałem, by w późniejszym okresie bezsilnie naganiać na spadki
  • Re: Wielkie dzięki Autor: ~pesymista [89.71.36.*]
    niestety, jak wiadomo, cena akcji będzie się zmieniała...
  • Re: Wielkie dzięki Autor: ~jonex [93.105.178.*]
    wygenerowany trend wzrostowy - nie ma co się oglądać tylko odbierać co jeszcze można, ja się przepakowałem na zuka, to będzie inwestycja 2016. Od minimów 3,9 do dzisiaj 5,77 mamy już +48% a to dopiero początek obstawiam do czerwca +130%
  • Re: Wielkie dzięki Autor: ~Ali [77.254.187.*]
    Długo macałem dno bo od 9 zł ale kiedy spadło do 4-5 zł gdzie firma miała zapełniony kalendarz zamówień to stało się jasne że spółka jest niedowartościowana. Ktoś wcześniej napisał " że spękam i sprzedam przy minimalnym wzroście" NIE, nie sprzedam , mam zamiar tu zabawić 4-5 roczków i po drodze zainkasować kilka dywidend.
  • Re: Wielkie dzięki Autor: ~jonex [93.105.178.*]
    tak będzie kolego dlatego można dokupować - prawdopodobieństwo wygenerowania nadwyżek i dywidendy większe niż 50% o czym można wyczytać w sprawozdaniu

Nie nastawiam się na nagły 20-30% wzrost ale pasuje mi to co jest teraz po 2-5% dziennie/ tygodniowo

Nie mogę się już doczekać danych za 1q
  • Re: Wielkie dzięki Autor: ~hitler [37.47.104.*]
    Co taka cisza kiedy te 40 zł bo nie mogę się doczekać
  • Re: Wielkie dzięki Autor: ~tomasz [83.19.201.*]
    a dyktator nadal w akcjonariacie? Ja już zdążyłem sprzedać i zapomnieć o zuk-u ale może kupię raz jeszcze :)
  • Re: Wielkie dzięki Autor: ~hitler [37.47.75.*]
    Ile sprzedałes 500 szt sieroto czyli cały majątek buhahahahaha
  • Re: Wielkie dzięki Autor: ~tomasz [31.179.243.*]
    maestro sprzedałem ponad 8 tys dla mnie to dużo. Nie wątpie że Ty aspirujesz już pod 5 % w zuk-u :)
    spokojnie, zuk to dobra inwestycja , urośnie powyżej tych marnych 6 zetów. I w takim kontekście trzeba odczytać plany motywowania prezesa w zależności od wyników . Inna sprawa że przy obecnym stanie posiadania akcji przez RN uczciwiej byłoby gdyby nie byli tak pazerni na diety a w zamian za to wypracowany zysk przeznaczili by na dywidendę, z której lwią część i tak by zgarnęli. Przyzwoitość w naszym biznesie jednak raczkuje dopierp
  • Re: Wielkie dzięki Autor: ~hitler [37.47.75.*]
    Ty i osiem tysięcy buhahaha leszczu daj księdzu na przechowanie
  • Re: Wielkie dzięki Autor: ~tomasz [31.179.243.*]
    Hitl;erku ale ja sie wcale nie chwalę , po prostu posze sobie z Tobą, bo to rozkosz sama . Patrzę na zuk-a jeśli zobaczę poziomy poniżej 5 zeta to jeszcze raz wejdę
  • Re: Wielkie dzięki Autor: ~ono [5.172.232.*]
    dziękuję bardzo
  • Re: Wielkie dzięki Autor: ~hitler [37.47.7.*]
    Sprzedales
  • Re: Wielkie dzięki Autor: ~calytenWN [83.7.170.*]
    najlepsza to tu ta niemota wn byla, pisal,ze nie dobiera bo prog 5 procent przekroczy,a ubrany w kwit po ponad 30 zl - juz nie to odzyskania,

znalazle kiedy jego aukcje- sprzedawal uzywane dzieciec ciuszki po 10-15 zl buhaha
  • Re: Wielkie dzięki Autor: ~Ali [159.205.88.*]
    Widze szanse na dobranie w dobrej cenie. Jestem pełen podziwu dla sprzedających po 4zł - sprzedaż akcji przed walnym (?) Bardzo mądre posunięcie, bardzo(!)
[x]
STAPORKOW -1,32% 4,50 2026-03-11 15:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.