Dnia 2016-04-04 o godz. 16:47 ~ano napisał(a): > A leszcze co kupili po 11 już stoją na S po 11 co by po kosztach sprzedać :D a jutro po 12-13 bedą łykac :D
slupy ... co ty wiesz o slupach papier obsiadla chmara szybkich raczek i ustawionych automatyczniezlecen warunkowych a do tego zlecen ukrytych ale cotam ci bede tlumaczyc nikt mi za to gratyfikacji nie da
musisz sie jeszcze duzo nauczyc, oby nie na wlasnych bledach
slupy to przerzucily ostatnio chyba 4 miliony akcji po 9 groszy miedzy soba poza rynkiem a to informacje masz gratis z dobroci serca dla nowicjuszy
wydaje mi sie ze w wiekszosci zasadzaja sie na kominy, tu tez stoja w krzakach ale lepsza zabawa bedzie na presto chyba obserwujesz ? zakupiles pakiecik ? wg mnie najlepsza okazja teraz, na korekcie tego co uroslo z 10 na 19-20 stoi po 15
daja bez przepychanek nikt sie nie rozpycha lokciami jeszcze
na kominach moze byc tak ze beda chcieli zesjsc do bazy 14-13 i bedzie troche kiszonki az przemiela wszystkich a to moze troche potrwac trzymanie tego po 17 na sprzedaz tez dosc ryzykowne, tez moze potrwac zanim sprzedaz ale ja to mam szybkie raczki i wychodze z piaskownicy pod byle pretekstem :)
Dnia 2016-04-12 o godz. 10:11 ~xxx napisał(a): > podziekowal wszystkim hojnym tutaj > co prawda po 10 nie wzialem ale wzialem po 11 > > zeby oddac po 13 > :) > > hurra > > to teraz wezme po 10 ... > i to szybciej niz myslicie
oj xxx ale manipulujesz ludzmi,presto tez mi pisales ze nie oddam w piatek po 17gr a jednak poszlo:))))
Dnia 2016-04-12 o godz. 11:46 ~xxx napisał(a): > a oddales w piatek ? > przeciez nie oddales ... > hehe > > dopiero dzis pewnie sie udalo > > poza tym po 17 to jest caly czas na s > i po 17 to jest pora sprzedawania >
nie dzis oddales napisales ze juz nie oddam po 17:)))przeczytaj dokladnie:)))