Spółka jest nieprzewidywalna, ale raczej w 1q16 odpisów dużych nie będzie bo to co mieli od[pisać to odpisali w 4q15. A kurs USD/PLN wpłynie pozytywnie na przeszacowanie kredytów w tej walucie co może dac spore dodatnie różnice kursowe.
Jednak ta firma to wielkie dno, robia wszystko zeby zniechecic ludzi. Sawicki deklarowal, ze bedzie dokupywal akcje ale cena widac jest dla niego nadal nieatrakcyjna.
mówiąc słowami prezesa, najważniejszy jest stały, zrównoważony organiczny rozwój - i tak to słyszę od dobrych 6-7lat. Być może tak jest ale dla samego zarządu, bo dla akcjonariuszy na pewno nie. I oni to mają w szerokim poważaniu co wy sobie tu piszecie i myślicie. Proponuję zapisać się na najbliższe walne i wylać tam wszystkie swoje żale. Ja nie jadę, bo nie ma w tym już żadnego interesu od paru lat, a zajrzałem do was z czystej ciekawości...Nie śledzę już dokładnie poczynań oraz inf generowanych przez spółkę, ale nawet pobieżnie da się zauważyć, że coś jest tu nie halo. Niemniej nie podawać się, męczyć ich mailami, telefonami i czym tym się jeszcze da.
aż z tego wszystkiego prezes się pomylił i zamiast 100akcji kupił 200akcji teraz pewnie pluje sobie w brodę czemu tak drogo zapłaci całe 600zł, z iście imponujący pakiet, a mógł kupić za 500zł. dla mnie to jest dno do kwadratu co tu się wyprawia.
No powiem szczerze że to cyrk na kółkach. Wice-prezio z pakietem 40tys. darmowych akcji dokupuje łaskawie za "swoje" ciężko zarobione pieniądze 200szt. i wysyłane są dwa komunikaty co by drobnica napawała się optymizmem. "Oczywista pomyłka" ze 100 na 200. Co Wy myślicie że ludzie to sami debile?!