• Dobra spółka Autor: ~Grzegorz [79.186.42.*]
    Wystarczy spojrzeć na oficjalną stronę LARK S.A. (http://www.lark.com.pl/. Bracia i siostry! To MUSI przynosić pieniądze. Spółka w poprzednim wcieleniu zniechęciła skutecznie akcjonariuszy, ale teraz? Nie czytają o niej, udają, że nie widzą LARK-a w sklepach, są głusi na bogatą ofertę, nie chca sprawdzić choćby w Ceneo czy Allegro( by nie ruszyć dupska sprzed komputera) jaka jest aktualna oferta, po ile chodzą nawigacje, tablety, rejestratory i cała reszta? To wszystko nic? Może parametry nie te? Wystaraczy spojrzeć ilu nabywców ma to rzekome NIC. Nie każdy wprawdzie jeździ porszakiem i n ie każdy ma willę z basenem, to prawda. Ale czy to ważne? Spółka jest solidna i ma się dobrze. Jak przejrzą wreszcie wszyscy na oczy będziemy mieli kurs po piątce (5 zł). Dla jasności - posiadam 14 000 akcji w średniej, starej cenie 0,38. Także czekam na zwrot zainwestowanych pieniędzy i na zarobek. To dobra spółka. Naprawdę i na pewno.
  • Re: Dobra spółka Autor: ~re [94.254.209.*]
    Wejdz na stronę abcdata zobacz z kim podpisali kontrakt i jakie cudo weszło dla kierowców tira
  • Jasne, wszystko jest cacy, tylko wyniki finansowe w raportach dno. Autor: ~Ja [91.238.216.*]
    jw.
  • Re: Jasne, wszystko jest cacy, tylko wyniki finansowe w raportach dno. Autor: ~Szwejk [188.146.64.*]
    tak, bo musieli wydać kasę na zakupy sprzętu na nowy sezon, więc na razie koszty w IVQ wyższe niż przychody, ale jeszcze będzie przepięknie, jeszcze bedzie wspaniale, ja Wam to mówie, otworzymy oczy niedowiarkom!!!
  • Re: Jasne, wszystko jest cacy, tylko wyniki finansowe w raportach dno. Autor: ~masza [84.40.208.*]
    Ok ale podaj jakis tego powod bo slysze same zyczenia
  • Re: Dobra spółka Autor: ~lesio [212.180.227.*]
    noooo i jeszcze te życzenia świąteczne. widać że prężnie dzziałają
  • Re: Dobra spółka Autor: ~Szwejk [188.146.0.*]
    przynajmniej coś robią i sprzedają, a nie jak niektóre wydmuszki na GPW
    widze w sklepach larki i widze u ludzi larki
  • Re: spółka Autor: ~masza [84.40.208.*]
    Ale bzdury, poza tesco tego nie ma praktycznie a tam gdzie jest to ni razu nie widzialem zainteresowaniu.
    Wez wrzuc fotke jak ktos oglada larka, plz
  • Re: spółka Autor: ~Szwejk [188.146.74.*]
    w jednej sieci zaczynającej się na Cer... znalazłem kilka produktów lark i zapytałem, jak się sprzedaje, powiedzieli, że larków sprzedaja dużo, autentycznie zapytałem sprzedawce na stwosku z elektroniką.
    Wszystkim niedowiarkom proponuje samemu pochodzic po sieciach i popytac sprzedawcow
    z tym że jest to produkt na sieci francuskie i tesco, a nie na Media i Saturny, w polskich sieciach też jest dużo RTVRuro... itd.
    Niech kazd zbada to dla siebie
    Disco polo tez nigdzie nie widać, a autorzy tego badziewia dużo zarabiają
    Lark to produkty, nie dla lansiarzy, tylko dla powiedzmy biedniejszych ludzi, co nie znaczy, ze sie nie sprzedają, i ze sie na tym nie zarabia.
  • Re: Dobra spółka Autor: ~masza [84.40.208.*]
    5? A kiedy bedzie po 50 bo po tyle mam na dzisiejsze
    Szajs i tyle
  • Re: Dobra spółka Autor: ~nynek [85.203.18.*]
    no nie mow ze nie ma wogole zainteresowania produktami lark bo grubo przesadzasz

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=qd&string=nawigacja%20lark&bmatch=lm_v2_sqm_sw-ele-1-5-0406

tak lekko liczac ponad 2000 ofert kupna nawigacji i nie zebym tu wystepowal w obronie larka bo poziom kursu jest w ciemnej d ..... e
[x]
LARK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.