Prosze o informacje ilu sie znajdzie by zainwestowac niewielkie pieniadze na pozew przeciwko skibie i sedziemu prowadzacemu ktorzy doprowadzili do upadku spolki i utraty majatku wielu akcjonariuszy prosze o kierowanie powaznego i pewnego przylaczenia sie do pozwu na adres tomasze_k70@onet.pl jezeli znajdzie sie nas wielu to bedziemy to organizowac juz poza forum .
dodam dla niezdecydowanych TO nie jest ukaranie winnych to jest mozliwosc odzydkania naszych pieniedzy!!!! Skiba beknie za zniszczenie spolki i doporwadzenie jej i akcjonariuszy do upadku dostanie zawiasy i zakaz wykonywania funksji w spolkach to go zniszczy .Sedzia dostanie za brak obietywnego rozpatrzenia sprawy w wyniku dostarczonych dowodow na niekorzysc akcjonariuszy to bedzie precedens .WPLYNELO Z TEGO CO WIEM 14 WNIOSKOW O POPARCIE NOWEGO ZARZADU stary zarzad nie posialal akcji!!! nowy oraz akcjonariusze popierajacy posiadali ponad 15procent akcji to byla podstawa do zatwierdzenia nowego zarzadu .. tak wiec mamy linie skargi
Trzeba tez brac pod uwage ze sedzie oraz skiba to sprzymierzecy partii PO do tego dojdzie otwarty list do Ziobry ktory ta sprawe jako przyklad ochrony obywateli przyspieszy .Po pozytywnym dla nas wyroku KNF w trybie specjalnym anuluje decyzje wykluczenia z obroty akcjami. TO PANOWIE WALKA O NASZE PIENIADZE!!!! wszystkie dokladne informacje bede znal w przeciagu 2 tygodni teraz wazne ilu jest chetnych na pozew zbiorowy i nie ukrywam ze musi nas byc conajmiej 50 pozdrawiam
Chłopie, co Ty wypisujesz, jakiego upadku?
Chciałeś być posiadaczem tej spółki to jesteś.
A to, że jest wykluczona z obrotu GPW to już tylko Twoje ryzyko.
jerry ty jests choć trochę rozwinięty? wykluczenie jest kosekwencja działąn skiby i sądu koniec kropka. masa dowodo na uzdrowienie i ozywienie spolki wplyneło do sądu . to są niepodważalne dowody .Doprowadzenie do takiego obrotu sprawy bedzie nagłosnione na cały kraj . pierwsze kroki to zebranie akcjonariuszy i zlozenie pozwu zbiorowego .nastepnie lizty do ziobry i naglosnienie sprawy w mediach To bedzie najbglosniesza sprawa to ci gwarantuje o ile akcjonariusze tego beda chcieli!!!!!!!!!!! Juz zaczynaja naplywac listy poparcia
To was nic nie kosztuje prócz kwoty na opłacenie dobrego prawnika a mam takiego co wygrywał wielkie sprawy! to będzie powiedzmy promil tego co utopiliśmy w tej spółce. ja zainwestowałem w ta spółkę 20tys wiec jak wydam na nią 1tys dodatkowo to korona z głowy mi nie spadnie. Z tego co się zorientowałem to mamy mocne dowody. Spolka akcyjna działa na zasadzie demokracji .Większość głosów wygrywa i w tym przypadku większość była miażdżąca a mimo to mniejszość wygrała .Ten obrót spraw był zaprzeczeniem wszystkiego .Zostały złamane podstawowe zasady w świetle niepodważalnych dowodów .Chcecie to tak zostawić ?? To jest okazja do pokazania innym ze warto walczyć i wygrywać a winni będą ukarani lecz tu także jest walka o odzyskanie pieniędzy i nadzieja na uzdrowienie tej spółki .Poddać się to najgorsze z możliwych rozwiązań!
Uważam ze bez pana Darexy który jest świadkiem i ma pewnie dowody na stary zarząd bo to on wszystko widział na bieżąco sami bez głównego świadka możemy nie wygrać
Jesli on i reszta sie zbierze wtedy mamy większe szanse wiec najpierw z nim trzeba sie skontaktować on jest najważniejszym świadkiem
Co jest Panie i Panowie Przekreśliliście już swoje pieniądze i spółkę Na tylu akcjonariuszy którzy zostali oszukani tylko 12 się zgłosiło z poparciem ? Poddajecie się bez walki licząc ze ktoś inny możne za was zrobi brudna robotę.Jak sobie chcecie jeżeli Wy macie w głębokim poważaniu własne pieniądze i pozwalacie na grabienie waszych rodzin to sorry. Jest tydzień na zebrane co najmniej 50 chcących coś zrobić jeżeli nie macie ochoty ratować pieniędzy to ja tego nie przeskoczę i także odpuszczę ta sprawę
Dnia 2016-04-08 o godz. 07:51 ~tolek napisał(a): > Co jest Panie i Panowie > Przekreśliliście już swoje pieniądze i spółkę > Na tylu akcjonariuszy którzy zostali oszukani tylko 12 się zgłosiło z poparciem ? Poddajecie się bez walki licząc ze ktoś inny możne za was zrobi brudna robotę.Jak sobie chcecie jeżeli Wy macie w głębokim poważaniu własne pieniądze i pozwalacie na grabienie waszych rodzin to sorry. Jest tydzień na zebrane co najmniej 50 chcących coś zrobić jeżeli nie macie ochoty ratować pieniędzy to ja tego nie przeskoczę i także odpuszczę ta sprawę
Nawet jak zbierzesz ludzi (a na pewno nie zbierzesz), to i tak z tego nic nie będzie.
Zawsze można spróbować w 12-stu akcjonariuszy zebrać >5% żądając NWZ postępując zgodnie z przepisami ksh: http://prawo.money.pl/kodeks/spolek-handlowych/dzial-ii-spolka-akcyjna/rozdzial-3-organy-spolki-cz-1/art-400
Z tego co można wyczytać na forum poprzednie uchwały zostały zaskarżone brakiem zawiadomienia o terminie i uchwałach NWZ. http://prawo.money.pl/kodeks/spolek-handlowych/dzial-ii-spolka-akcyjna/rozdzial-3-organy-spolki-cz-1/art-402
proszę wszystkich zainteresowanych kierować poparcie na maila tomasze_k70@o2.pl każdy dostanie odpowiedz jest nas już około 20 osób wiec jeszcze trochę brakuje Najpierw złożymy pozew zbiorowy do sadu przeciwko działaniom zarządu następnie stworzymy z tej grupy porozumienie . PROSZE TAKZE O zadeklarowanie ilosci posiadanych akcji tylko jak już wspomniałem na maila powyżej wysyłamy informacje nie na forum!
sprawa jest do wygrania sedzia i prezes za przekret moga miec duze problemy trzeba naglosnic sprawe w telewizji sprawa dla reportera,i wyslac list do ziobry wiadomo ze pis jest ciety na po i spolka moze wejsc na newconnecy po 2 gr i mozna bedzie kupowac,chcialbym kupic pakiet za 2 gr ,spolka ma sporo spolek zaleznych
Panowie potrzeba około 50 osob by koszta i sila przebicia byla znamienna! Chyba z tym jak kazdy sie uwezmie nie bedzie problemu! Zadnych informacji na forum nie podaje bo opasły skiba z pewnoscia to kontroluje wiec tylko dla zainteresowanych po podpisaniu porozumienia. plan jest prosty i tu nie ma tajemnic odzyskac spolke wznowic notowania a winnych ukarać doglebnie lacznie z ich majatkiem To sa koszta ktore musimy poniesc wszyscy zainteresowani i beda dosc niewielkie przy takiej liczbie osob do tego mam goscia ktory robi z takich jak skiba rozpierduche. Decyzja nalezy do was lecz wiedzcie ze jestesmy na gwp i taki przyklad zniecheci innych do tak paskudnych praktyk!. Oczywiscie nikt nigdy nic nie gwarantuje lecz brak dzialania to kapitulacja .
ile potrzeba od 1 sooby kasy zeby wygrac? i gdzie bysmy sie spotkali w jakim miescie i porozmawiali jakaa osoba tym sie zajmie i pozniej czy dostaniemy pokwitowanie kto ile dal za sprawe i jak wygramy kase dostaniemy z powrotem i spolke wezmiemy na newconnect to trzeba porozmawiac kto zostanie prezesem i zc prezesa a takze sklad rady nadzorczej