Akcjonariusze mogą być zadowoleni, ale ponad te 80 % już nikt nic nie ugra więcej. Warto więc przyjrzeć się spółka które są dopiero w trędzie wzrostowym. Patrz AGROTON
Celowe zaniżanie ceny przez ostatnie 8lat od końca 2007r, zwiększanie ilości akcji w międzyczasie, sprzedaż inwestorów takich jaki ING po najniższej cenie(ciekawe jak można pozwolić na takie straty tych firm) - czyli dogadanie się z MS i teraz wezwanie (o wczesniejszych nie wspomnę) po łaskawej 2,61PLN i przymusowe wycofanie z obrotu giełdowego przez wycofanie spółki - to tylko pod prokuratora generalnego (P. Ziobro - trzeba złożyć zawiadomienie o przestępstwie) i tyle w temacie. Pozdrawiam.
Ja już wyszedłem wczoraj z 70 % zyskiemi załadowałem się w Miraculum , najstarszą polską firme kosmetyczną. Miałem nosa tutaj może i tam będzie ok.. :) Reasumujęc ....schodze z pokładu. Powodzenia
Ja trzymam dalej. Zobaczymy co będzie. Póki co wartość rośnie.Kolega waldi ( temat postu "trzymać rovese") twierdzi, że będzie cena 3,5 pln. Takie jest moje zdanie i nie należy się nim sugerować. Zalecam też zastanowić się nad radami o zaleceniu sprzedaży teraz, gdyż mogą to być rady od osób zainteresowanych wykupem akcji. Tak czy inaczej na tej spółce był "wałek" więc nie będę ułatwiał życia reżyserowi tego zagrania.Pewnie też nieciekawie się czują ci co puścili po 1,42 na wezwaniu.