• as xxx tak sie zarabia:) Autor: ~karol [91.224.185.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_dzieki-za-37k-po-29-gr-mozemy-jechac-d,19954909.html
  • Re: as xxx tak sie zarabia:) Autor: ~hans [188.125.133.*]
    mam Rank Progress  od poziomu 1,20 i się nie chwale karolku a ile mam ojjjjj sporo
  • Re: as xxx tak sie zarabia:) Autor: ~karol [91.224.185.*]
    Jeśli tak cie sie udało to super:)tez obserwowałem rank i jeszcze fuida ale mi uciekł a bci grzeje silniki http://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/BALTIC-CERAMICS-INVESTMENTS mocne kupuj wskazniki przegrzane:) czekam na moja perłe oila jak puszcza kwiecien maj przełom i wg mnie moze byc wyzej wyceniany petrol niz kghm:) Nie nie oszalalem zobaczysz hans:) a co do molmedici zarobiłem swoje mogem wiecej ale cóż smierdzi mi to przekretem kupiłem na umowe akcje colomedica za 2100z 70k akcji i lipa straciłem topmedica to samo Pan skiba kazda spółke doprowadza do upadku i nikt nie wejdzie do rady bo maja takie matactwa ze szkoda gadac:)mysle ze z molem bedzie podpobnie temu sie wycofałem . Swoja droga to prawo mamy w polsce popiepszone:) Skiba niema wiekszosci procent akcji i nie mozna go odwołac, ludzie chca przejac firme a sad mówi nie:)smiec sie czy płakac?
  • Re: as xxx tak sie zarabia:) Autor: ~karol [91.224.185.*]
    Poza tym hans patrz:
    Colomedica - bankrut wypad z nc
    Topmedical (d.PTI) - bankrut wypad z giełdy
    Genesis Energy - bankrut wypad z nc
    PC GUARD - przestępstwa gospodarcze i skarbowe wypad za chwilę
    ZASTAL - spółka która leci na stracie niedługo bankrut
    MOlmedica-?
    PTI to szulernia moze byc podbitka pare groszy ale wg ryzyku upadku spore.
  • Re: as xxx tak sie zarabia:) Autor: ~xxx [31.183.123.*]
    a co z twoim EFE, tak bardzo na nie naganiales i co?
    Kupiłes za 12 gr, a zaraz napiszesz ze za 5

• Re: as xxx tak sie zarabia:) Autor: ~siwy [46.215.216.*]
    Karol ogarnij się.....colmedica uwalili celowo, ale tutaj jest o co się bic......zwlaszcza jesli za darmo można zredukować dlug
  • Re: as xxx tak sie zarabia:) Autor: ~PEWNIAK [37.47.14.*]
    Do Karola .... daj przykład spółki która nie jest szulernią ?
[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.