predzej 2 gr nie czytales o obnizeniu nominalu i dodruku akcji na ostatnim walnym? po 1gr strach to brac nawet bo bedzie wiecej akcji i moze stac z rok w miejscu jak inne grosikowe spoly nim odbije znow kiedys patrz np NWR jak dlugo sie kisi.
jesli tak to mam stare dane nie czytalem wszystkich inf przyznam sie bo mnie nie interesuje kupno po obecnej cenie bez emisji dobra cena do kupna to 1 moze 2gr jak dla mnie ale wy se bierzcie po te 4 lub wyzej tylko zebyscie nie stracili ale wasza kasa i ryzyko, pozdro
Tu nie chodzi o to czy brac, czy nie... chodzi aby podawac prawde i nie wprowadzac w blad... a co do kursu glg to.... wszystko zdarzyc sie moze... pozdro....
tu jest duzo akcji przez to kurs w miejscu stoi podobnie jak na innych grosikowych spolkach, chcecie by roslo musicie kupowac i jeszcze raz kupowac inaczej nie urosnie :)
Już niebawem scalenie akcji i być może spore dofinansowanie, pociąg ruszy ma maxa a wtedy mało kto zdąży wsiąść. Powiadam Wam jest słońce i wkrótce dla GLG zaświeci wysoko.
Dnia 2016-04-05 o godz. 04:27 pajda757 napisał(a): > Już niebawem scalenie akcji i być może spore dofinansowanie, pociąg ruszy ma maxa a wtedy mało kto zdąży wsiąść. Powiadam Wam jest słońce i wkrótce dla GLG zaświeci wysoko.
pablo7 kiedy scalenie nie wiem, to przyjdzie tak po prostu, z tego co próbuję się doczytać to wiadomo że będzie, tylko nie wiadomo kiedy. Jak będę coś wiedział to dam znać. Wiem tylko że w dniu scalenia dobrze by było gdyby cena była jak najwyższa.