szansa by w tak niskiej cenie nabyć. Potem zasieg 0,15 gr. Ja niestety już nie mam wolnej gotóki, a szkoda. Patrząc na wykres techniczny będzie mocne odbicie. Ciekawe czy jeszcze dzis?
nie, ja działam pragmatycznie na giełdzie i zapakowałem się po 0,09 i 0,10. Zamierzam część oddać po 0,15 a drugą jeszcze nie wiem. Ale nie poniżej. Jak coś kupuję to tak by zarobić.
nalezy tez wziasc pod uwage ze firma ma fatalne raporty kwartalne za ostatnie lata i nieuzdrowi jej sie w 1 kwartał to proces - cały czas wisi zas ryzyko utraty plynnosci i notowania po 1-4 grosze
a ostatni ruch w gore na 18 gr ipotem szybkie zejscie w dól do 9 gr swiadczy o dystrybucji walora Bez wynikow za 1 szy kwartał to ryzykowna inwestycja
cała gielda to jedno wielkie ryzyko. Ja wierze w tą firmę tym bardziej że cena akcji jest na baaardzo atrakcyjnym poziomie. Sam okres przed ogłoszeniem wyników podniesie cenę akcji. Tak samo wierzyłem w jrholding wchodząc po 0,66 gr jakieś niewiele ponad miesiąc temu a dziś 1,5 prawie
skąd? bo jak ciebie nie ma to kurs rośnie:))) teraz jest dopiero początek wzrostów, do wyników za Ikw będzie mocno grzało:)))) pamiętaj o umowie za 1,5 bańki:)))))