-doszly mnie glosy,ze nauki w szkolach czas zaczac-; -i sie zaczelo -nie od ekonomii jako takiej a od -------------k-wa skrzywionego patriotyzmu. -ciemnosc widze; -czy starczy NAM SWIATEL?
1.patriotyzm dzis - przyklad z wczoraj - ul. Dworcowa w Krakowie 2. zaslyszane wczoraj - polityka prorodzinna dzis: kolyski i lozeczka dla dzieci VAT 23%, trumny VAT 8% 3. zaslyszane kiedys "Stado baranow prowadzonych przez lwa jest grozniejsze niz stado lwow prowadzonych przez barana" cyt. Napoleon (podobno) jak sie sprawdza Napoleona mysl w czasie pokoju ? pointa ?
22 lipca bardzo ważna data w polandi, a i pod Pitagorasa podchodzi. Mnie bardziej interesuje data w przyszłym tygodniu na książęcej, wtorek czy środa będzie zawrotna?
Szefie, z pytaniem podłączam się pod Pitrusa24 / Sainclara. Jak pytanie o Aliora może wiązać się z keszem skoro to niekontraktowe??? Jak dla mnie do 57,75 - 58,40 ... wyżej nie kupię. Zdradź trochę. Co dalej... daaaawno temu pisałeś, że na ENG grają w przeciwne strony, i , patrząc fundamentalnie to TPE, ENA i PGE rosło a dziadostwo ENG zaczęło spadać i było w konsoli. Na pytania dot. ENG ospisałeś, może raz, że grają w przeciwne kier. i zamikłeś. nt. temat [ --jak to rozpoznajesz???-- ] Skoro PEO takie proste to dawaj!!! Bo z 119,05, gdy świecił opór na 119 tak trafiłeś, że prześcignąłęm swoje analizy dot. PKN i KGH (gdzie pisałeś, że powyżej 131 to wolna amerykanka). Czytam każdy Twój wpis, nawet jak są to pierdoły. AOdp. na Twoje pytanie sprzed tygonie ... czy ktoś wiedział, że należy z Wigu wyskoczyć i na jakim poziomie to odp. teraz.. mi wychodziło 2353-2355... a dojechali do 2356 (delikatnie zaszortowałem przy 2253). A teraz konkrety..... czy PEO zatrzyma się na okkolicach 125,5, czy zamknie lukę na 123,50, czy będzie podwójne dno na 119 czy też uderzy a czarny scenariusz (mój) na poziomie (z pamięci) 115+ ??? I daj namiary na Aliora - nie bądź żydem. Pozdro aleppie.
-wynik chwilowy -----2 do jednego w Kraju!---Brawo Ulica! -czekam -----na eur/usd------------------------------ ------------------------------------------1.17354-----------przypominam o tym poziomie w innym temacie; -reszta jak czas pozwoli....