• 4 gr Autor: jer [83.7.62.*]
    Londyn i Praga jak narowiste konie , a my spokojnie .
  • Re: 4 gr Autor: jer [83.29.184.*]
    Jutro
  • Re: 4 gr Autor: ~zofija [94.254.163.*]
    Liczę na to, to moja średnia
  • Re: 4 gr Autor: ~jakiśleszczyk [89.229.116.*]
    Moja to niestety ok 10 gr - zaczynałem kupować po 0,3x później uśredniałem w dół - nawet malutki pakiecik po 0,01 mi wpadł. Teraz to jest tak tanie że nawet nie warto tego sprzedawać
  • Re: 4 gr Autor: jer [83.29.17.*]
    Surowce szaleją jak coś się wyjaśni z tym bankructwem to chyba zaczniemy jazdę .Czy w górę czy w dół pokaże nam 13 (13 to moja szczęśliwa) Coś za szybko się wyjaśnia liczyłem do lipca ale może w lipcu już nas nie będzie na giełdzie a 20000 czeskich górników w Pradze będą opony palić co też niestety jest możliwe.Ale jestem zapakowany po korek nawet dziś za ostatnie grosze dokupiłem 7800 sztuk sprzedałem już Efe zostałem tylko z Molmedicą kilkaset sztuk .Jestem przygotowany na koniec tej zabawy jutro ,jak i na początek tego na co czekam od 4 mc.Tak myślałem 50 \50 albo piach albo wielkie odbicie.Fajnie gdybyśmy jutro już coś konkretnego wiedzieli a jeszcze lepiej gdybyśmy zobaczyli coś więcej niż 0,04 Jer
  • Re: 4 gr Autor: ~mirek [91.244.213.*]
    Rozmowy odbyły się dzisiaj i zostały przesunięte do czasu przekazania przez NWR określonych przez rząd informacji.
    Następne spotkanie za parę dni.
  • Re: 4 gr Autor: ~Witt [72.2.224.*]
    Ja powiem ci ze to jeszcze gra na emocjach bo towar w cenie jak z biedronki, gwarantuje ci ze bankructwa nie bedzie
  • Re: 4 gr Autor: ~Softblue [176.0.97.*]
    A jaka jast ff tej spółki. ? ktoś podpowie?
[x]
NEWWORLDR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.