• Trzymanie kursu!!!! Autor: ~Bolo [95.49.160.*]
    Trzymanie kursu trwa z nadzieją,że ktoś nie wytrzyma i zacznie sypać.Według mnie płonne nadzieje.Przy takiej przebitce do kursu (6.90 zł) nawet jakby była redukcja 95% (a to jest raczej nie możliwe aby 100% akcjonariatu łącznie z Zarządem i FIZ chciało oddać) to wcześniej czy póżniej musi urosnąć.Przeciez te 6,90 zł nie jest z sufitu tylko oodaje wartość spółki.Pozdrawiam i życzę cierpliwośći.
  • Re: Trzymanie kursu!!!! Autor: ~kt [213.199.193.*]
    jestem zaskoczony skupem, stawiałem, że tego nie będzie, wynika to po części z tego, że zmienili cel skupu, nie inwestycja w akcje własne, tylko zakup celem umorzenia, nowa sprawa, bardzo ciekawa dla akcjonariuszy

zastanawia mnie wciąż, co musi się wydarzyć, żeby tymi akcjami zainteresował się szerszy rynek, wczoraj raptem 100 k akcji, dzisiaj niecałe 3k jak do tej pory, nie ma kogo powstrzymywać póki co, może coś się ruszy bliżej walnego lub jak to klepną ostatecznie
  • Re: Trzymanie kursu!!!! Autor: ~Bolo [95.49.160.*]
    Według mnie jeżeli chcesz naprawdę sprzedać to jak widzisz jaki idzie obrót to dasz z ukrytego a wystawianie po 5000 10000 akcji ma powstrzymywać kurs w górę z nadzieją  ze ktoś pęknie i powyrzuca.Tak naprawdę kurs praktycznie z 2 zł do 3 uróśł bez obrotu.Przewinęło się bardzo mało akcji.Spółka jest zapomniana i mam wrażenie że akcje ciągle krążą w tych samych rękach.
  • Re: Trzymanie kursu!!!! Autor: ~kt [213.199.193.*]
    no ale wiesz, że 10 k akcji to raptem 30 k PLN, to nie 100 czy 200 k, jak to jest zapora to daj spokój, bez większego zainteresowania wszystko może się zdarzyć, nie trzeba wiele, żeby kurs podnieść i niewiele trzeba, żeby obniżyć, mam nadzieję, że zarząd podejmując decyzję o skupie zaczyna być zainteresowany wzrostem kursu i poczyni więcej kroków, choćby marketingowych, żeby taki cel osiągnąć, a może to jednorazowa akcja, żeby sobie nieco zysku przelać na rachunki prywatne, bo nie sądzę, żeby nie zapisali się, zakładam maksymalną możliwą redukcję (czyli prawie 100% zapisów)
  • Re: Trzymanie kursu!!!! Autor: ~Bolo [95.49.160.*]
    Mnie się wydaje,że jakby chcieli sami sobie dobrze zrobić to by zrobili poza parkietem tym bardziej że mają swojego FIZA .Myślę jednak,że to ukłon w strone akcjonariatu drobnego i sami nie będą sprzedawać a redukcja będzie na poziomie 80%.Pozdrawiam
  • Re: Trzymanie kursu!!!! Autor: ~tom [178.37.161.*]
    Znowu ci kursowstrzymywacze !!!! Na każdej spółce na GPW są !!!!
  • Re: Trzymanie kursu!!!! Autor: ~trader [188.146.9.*]
    Wczoraj widoczna była makabryczna słabość popytu. Samym startowym fixem można było zacząć od 3,12. Więc co nie rośnie - winno spadać. Ciekawy moment będzie w czasie blokady akcji pod skup (jeśli będzie). To zwykle trochę trwa.Pendolino?
  • Re: Trzymanie kursu!!!! Autor: eshkoshka [91.210.14.*]
    Głupoty opowiadasz,popyt był tylko ktoś zablokował kurs na poziomie 2,99 zł. pakietami po 6 tys. z hakiem,sam wczoraj zebrałem ze trzy takie pakiety,chcecie uwalać kurs mi to na rękę,tylko uważajcie bo chętnych jest wiele osób na niższe poziomy.
  • Re: Trzymanie kursu!!!! Autor: ~trader [188.146.9.*]
    Poddaje się. Rozszyfrowałeś nas.:( Ale BATONÓW nie zdejmę!
  • Re: Trzymanie kursu!!!! Autor: ~Emitent [82.177.246.*]
    Ja uważam, że lepiej dla kursu i akcjonariuszy by było, gdyby wezwanie zrobili na 2 x większą ilość, po 2x niższej cenie (3,45). Szkoda tylko, że nie zrobili wezwania za całą kasę (40m) :D no ale to w FIZach, więc niewykonalne ;)

Ale myślę, że wkrótce 3zł tu zagości na stałe - po przepchnięciu uchwały i po debiucie Gekoplastu. To jest spółka dywidendowa, na głównym parkiecie wg mnie znajdzie lepszy popyt niż na NC, a Capital ma w niej dziesiątki milionów...
  • Re: Trzymanie kursu!!!! Autor: ~mati [94.254.227.*]
    Też uważam jepiej nizsza cena i wiecej przy dobrych wiatrach powonno dziś byc 3 pln
    Geko to dopiero pociagnie Capka na wyżyny i to grubo
    Kurs jest specjalnie trzymany ....trza dozbierac a w popyt mało kto oddaje. Po 2,99 stoi dziwne zlecenie 5576 jako straszak jest przeztawiane od kilku dni
  • Re: Trzymanie kursu!!!! Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    mati ................................. ten kurs idzie jak sierp do dupy :-)
    Znany coś taki niecierpliwy przecież sam wiesz że najciekawsze przed nami
  • Re: Trzymanie kursu!!!! Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    nie mniej jednak szeroki rynek z daleka trzyma się od sierpa :-)
    Ukryte kupno na 2,95 robi sie coraz ciekawiej
    Dzis mamy goscia 5576 ustawionego po 3,01 o godzinie 9:24 ,czyli dzis przelamanie 3 pln
  • Re: Trzymanie kursu!!!! Autor: ~zloty [31.174.15.*]
    Chodzi CI o komputer animatora?
  • Re: Trzymanie kursu!!!! Autor: ~mati [109.241.170.*]
    Ostatnie dni trzymania kursu w ryzach za chwile WZA przejscie Geko i poziomy kursu 3,50 pln do zobaczenia
  • Re: Trzymanie kursu!!!! Autor: ~mati [94.254.224.*]
    Ukryte kupno od kilku dni po 2,83 zl oj bedzie ciekawie
  • Re: Trzymanie kursu!!!! Autor: ~Hossa [193.79.181.*]
    Czas na wybicie górą z krótkiej konsolidacji.
  • Re: Trzymanie kursu!!!! Autor: ~mati [94.254.226.*]
    Wczoraj mielismy wiekszy ruch dzis powinnismy przebic 3 pln
  • Re: Trzymanie kursu!!!! Autor: ~mati [94.254.225.*]
    ukryte kupno po 2,98 czy dzis zaliczymy 3 pln
    Jutro Wza i wezwanie lecimy na 3,50 zlotego pozniej przejscie Geko dobre wyniki za II kw a na koniec Bacpol
    3 zl puszczone jedziemy na 3,50 pln po drodze wazny opor 3,20
[x]
CAPITAL 6,14% 0,60 2025-11-14 15:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.