akurat w usa czerwono. ale jak historia pokazala to jest bez znaczenia. byly w usa potezsze up ( zreszta widac historie notowan) a nijak sie to przekladalo na kurs spolki w polsce:)
a ja polecam Trophy dzis glowny sprzedal komus po ok 2,70zl 3mln akcji a kurs 79gr C/Z 1,5 ! jak nic tu do 3zl dobije kwestia czasu :) dzis kupilem po tym infie o 15.55 mao kto zdazyl sie zalapac haha jutro open +50% pewnie, jak znam zycie :)
oni nic nie robią zero przychodów , tutaj można kupić tylko spekulacyjnie tylko pytanie komu to potem sprzedacie ? no ale jak ktoś lubi kolekcjonować ;) kto bogatemu zabroni ;)
pisalem o Trophy wam wczoraj tam min. na 3zl leci dopiero jest 1zl ktos kupil po ok 2,7zl az 3mln akcji spolka miala 10mln zl zysku w 2015 a kapitalizacja jej to tylko 15mln zl wychodzi ze c/z = 1,5 na przychodzie nie przez jednorazowe zyski! :)
hehe nie Ciebie to innych ubiore :P po 1zl kto kupi to mysle ze jeszcze sprzeda w granicy 1,5 - 3zl moze jeszcze w tym tygodniu ale to juz wasza decyzja i wasza kaska wiec robta co chceta :) pozdro
No i mam już sporo akcji po dzisiejszym dniu ze średnią 16 groszy ;-) A tu do tego komunikat ;-) Czyżby szykowała się dzida ?! ;-) Ciekawe kto kupił ponad 11 mln akcji poza rynkiem bo kto sprzedał to już wiadomo ;-)
Sam jestem ciekaw, na razie ff nie za duży, szykuje się dodruk bez pp za gotówkę lub potrącenie wierzytelności (obstawiam to drugie). Zatem będzie sporo akcji. I wtedy na dwoje babka wróżyła... Jeśli będą się chcieli ich pozbyć to kurs musi zawędrować znacznie wyżej (sprzyja temu niski ff) lub jeśli będzie to podstawą do jakiegoś biznesu to i tak kurs będzie wyżej... A teraz te ceny... śmiech, ja sporo kupiłem, może nie jestem obiektywny ale uważam, że warto mieć i poczekam na rozwój wydarzeń ;-)