Niestety nie była dobra. O 15.08 ktoś sprzedał ponad 0.2M akcji po 0.06zł. Momentalnie zniknęło po lewej ponad 0.6M po 0.06zł. Do końca sesji nie było popytu na to co zostało wystawione po prawej na 0.06zł. I wbrew temu co piszą dzisiaj niektórzy, nie świadczy to o zbieraniu po 0.06zł, jak również o popycie po tej wartości. Niestety najbliższe dni nie zapowiadają się dobrze. Obym nie miał racji czego Wam i sobie życzę.
To dlaczego z lewej strony zlikwidowali zlecenia kupna na 0.06zł po 15 jeżeli taki skup jest po 0.06zł? Teraz to niestety chętni będą ale raczej po 0.05zł.
A to pierwszy raz tak było,przeanalizuj sobie ile to już się przemieliło po 6 groszy.Panowie sobie sami przewalają z worka do worka,a przy okazji ktoś odda.A jak napisałem Kronos to wam opróżni akcje ale powyżej złotówki.
Prześledź sobie geniuszu ile sobie Kronos wydrukował papieru i co z nim robi? Zbiera? Nie, wyrzuca w rynek i informuje o zmniejszeniu zaangażowania. Niby po co ma zbierać jak ma możliwość nieograniczonej produkcji? Majstersztykiem w ubieraniu leszczy jest emisja obligacji i zabezpieczenie pod nie już wydrukowanych, bezwartościowych akcji.
Ale po co wyżej,ja się określiłem jasno zebranie papierka w przedziale 5-7 groszy.I czas pokaże kto ma racje,ja nie bredzę od dwóch miesięcy jak pięć groszy miało już dawno być rozbite.
Nie kolego,wystarczy żę wystawiłem 255,000 na 6 groszy i już co niektórzy popuścili w galoty.A jak nie wierzysz że to ja to jutro z rana dołożę ci na 8 groszy dla przykładu o 9 godzinie drugie 255,000