żal dupę ściska panie G ile miała by kosztować Wikana abyś wyszedł na zero 30 pln więc zamilcz i z pokorą przyjmij stratę a twoja emerytura oby nie była zależna od Wikany
Ktoś kto najpierw pisze prowokujący post a chwile potem sam na niego odpowiada (to samo IP) jest zwykłym imbecylem na poziomie gimnazjum. Zapewniam Cię, że moja średnia jest dużo niższa niz te twoje ubzdurane 30zł. Co jakiś czas uśredniam, najtańsze kupowałem po 1,02 i moja aktualna srednia daje mi realne szanse wyjść ze spolki nie tylko bez strat, ale może nawet i z zyskiem. Poza tym po raz kolejny wcinasz nos w nieswoje sprawy, dlatego uprzejmie cie proszę zajmij się lepiej sobą, bo to nie twoj zasmarkany interes. ps. nawet nie będe tego co tam nabazgrałeś zgłaszał do admina (mimo, że łamie regulamin) Niech ludzie czytają i widzą z jakim durn....iem mają do czynienia żegnam
Ty jesteś nad poziomami skąd masz ip czy wiesz że to karalne a co do Twojej średniej to żal dupę ściska pochwal się adresforum wszystko jest na forach i nic i nikt tego nie zlikwiduje przytoczę jedno grałem w piłkę itp itd
Ty jesteś nad poziomami skąd masz ip czy wiesz że to karalne a co do Twojej średniej to żal dupę ściska pochwal się adresforum wszystko jest na forach i nic i nikt tego nie zlikwiduje przytoczę jedno grałem w piłkę itp itd
po prostu żal.pl........ ty sobie nawet nie zdajesz sprawy jak bardzo jestes zalosny i smieszny... czy ty w ogole masz pojecie co to jest IP? no to rebus.. znajdz element wspolny: Autor: ~AL [37.248.255.*]2016-03-29 18:16 Autor: ~swojak [37.248.255.*]2016-03-29 17:08 Autor: ~żaba [37.248.255.*]2016-03-29 16:55
a teraz dzwon po prokuratora aby "przyjechal na Internet" i mnie aresztował bo "zhakowałem" twoje IP.