• Jeszcze nowsze info. Autor: ~pasza1 [89.73.105.*]
    Kreatywnosc w wymyslaniu kolejnych powodow przesuwania terminow jest nieograniczona. Teraz nalezy spodziewac sie koniecznosci uaktualnienie pelnomocnistw. To jak Moda na sukces albo, zeby pozostac na gruncie krajowym, Matysiakowie.

29.03.2016 /p>
    Informacja na temat linii kredytowej.

Zarząd Depend SA informuje iż w dniu 29 marca 2016 otrzymał od Prometheus Capital Group informacje w sprawie harmonogramu wypłat linii kredytowych. Tłumaczenie zamieszczamy poniżej : […]
    Przede wszystkim chciałbym przeprosić za brak kontaktu z Państwem w ciągu ostatnich dwóch tygodni. Spowodowane to było faktem, że podczas przeprowadzania finalnej fazy transakcji oraz przygotowywania Harmonogramu Wypłat, Bank of America dokonał podsumowującego przeglądu dokumentacji dotyczącej wszystkich syndykatów. Okazało się, że nasze Pełnomocnictwa i inne niezbędne dokumenty upoważniające nas do występowania w imieniu beneficjentów utraciły ważność. Ze względu na przeprowadzone ostatnio zmiany struktury własnościowej wewnątrz naszej grupy, musieliśmy przejść drobiazgowy proces uaktualniania tych dokumentów na gruncie międzynarodowym. Kwestie te zostały dziś przedstawione departamentowi prawnemu Bank of America i spodziewamy się ich akceptacji jutro. Po otrzymaniu tej akceptacji natychmiast wrócimy do realizacji harmonogramu mającego na celu ostateczne dostarczenie Harmonogramu Wypłat. Będziemy informować na bieżąco.
    […]
    <Osoby reprezentujące spółkę:
    Henryk Kluba, Prezes Zarządu
  • Re: Jeszcze nowsze info. Autor: ~XY [83.19.68.*]
    powinien mieć inicjały

CH K

komedia komedia komedia komedia

• Re: Jeszcze nowsze info. Autor: ~Wiki [193.17.214.*]
    Panie Henryku bracia Grimm powinni Panu buty pastować ale nas akcjonariuszy to już nie śmieszy
  • Re: Jeszcze nowsze info. Autor: ~kaiser [79.236.95.*]
    Niedlugo panom KK mina zrzednie, sprawa przeciw nim nabiera tempa. Wiecej ujawnic nie moge.
  • na każdym portalu powinni wklejać dane i fotografie z wizerunkiem Autor: ~foto [95.171.199.*]
    aby na przyszłość ustrzec przed takimi cwaniakami i nie dotyczy to tylko dependa !!!!!!!!!!!!

resztę oszołomów również !!!!!!!!!
  • Re: na każdym portalu powinni wklejać dane i fotografie z wizerunkiem Autor: ~mona [46.148.167.*]
    Proszę Państwa, to jest typowa zagrywka kogoś, kto przed sądem będzie jawił się jako osoba niepoczytalna. Te komunikaty są właśnie w tym celu, to jest linia OBRONY. Mogę się założyć, że mam rację.
  • Re: na każdym portalu powinni wklejać dane i fotografie z wizerunkiem Autor: ~igor [178.215.200.*]
    OK.Powiedzmy że te wszystkie komunikaty są prawdziwe i przed sądem Firma to udowodni,mało tego ,jeszcze przedstawi niezbite dowody, że otrzymała kredyt.Co wtedy?Czy osoby pozywające, zapłacą milionowe odszkodowania Firmie za pomówienia?Czy to działa tylko w jedną stronę,i powiedzą że się pomyliły?
    Wiem ze mnie zlinczujecie za ten post,ale ?????
  • Re: na każdym portalu powinni wklejać dane i fotografie z wizerunkiem Autor: ~igor [178.215.200.*]
    Witam Cie bohaterze :) zanegowałeś mój post,dlaczego?Może odpowiedz co Ci się nie podoba,wyraź swoją opinię .Nie jest sztuką nacisnąć "łapkę w dół"Skoro się nie zgadzasz,to napisz dlaczego.Czy po prostu "Nie bo nie i ch...j"
    Pozdrawiam
  • Re: na każdym portalu powinni wklejać dane i fotografie z wizerunkiem Autor: ~4-5procent [82.139.164.*]
    Załatwić sprawę swoimi rękami, nie liczyć na prawo, które nie stanowi rękojmi ( u nas ) w przypadku tego rynku. Oto klucz do sukcesu. Złapać, wytatuować na czole jak na paczce papierosów: "Oszust NewConnect" i po robocie. Telefon do Ukraińców, co się tym zajmą?
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.