• Do Pana od batona Autor: ~Jurek [95.49.206.*]
    kupię trochę po 6.30
    Stoję w arkuszu i czekam do końca tygodnia. Bez pompy wątpliwe by ktoś się pokusił na całego batona. Nie na tym rynku...
  • Re: Do Pana od batona Autor: ~prezes [37.152.18.*]
    6,3 to chyba trochę za nisko chociaż wszystko zależy czy ten co batona wystawił ma pilną potrzebę sprzedaży, jak ma to może zlecieć. Dziwne zachowanie, jak się chce sprzedać to po trochu się wystawia zlecenie żeby popytu nie wystraszyć a tak każdy widząc tą pajdę obniża zlecenia kupna.
  • Re: Do Pana od batona Autor: ~Jurek [178.42.254.*]
    Prezes - to Twoja analiza czy tylko zbieżność nicków?

https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=4325913&strona=1
  • Re: Do Pana od batona Autor: ~prezes [5.172.234.*]
    @ jurek - moja, tylko ten link która załączyłeś to służy do pogaduszek i omawiania spółeczek

Natomiast pod poniższym linkiem prowadzę publiczny portfel i pokazuję swoje ruchy i stan inwestycji , jest sporo moich naśladowców więc czasem wywołujemy mocniejsze wzrosty

https://www.bankier.pl/forum/temat_fundamentalny-portfel-emerytalny-podsumowanie-miesiaca,20199857.html

• Re: Do Pana od batona Autor: ~nemo [89.229.36.*]
    Jeżeli dobrze rozumiem - masz 2% portfela w Eurocencie, tj. ok 1 200 PLN.

Wydawało mi się, że jakiś czas temu kupowałeś i zaangażowanie jest większe. Chyba, że coś nie tak kalkuluję.

• Re: Do Pana od batona Autor: ~prezes [37.152.19.*]
    Tak, obecnie mam śladową ilość Eurocenta (podobną wielkość mam na r-ku szwagra), jako że na Eurocencie kurs zamarzł a nastawiam się mocno w najbliższych 2 miesiącach na mocniejsze wzrosty Interaolt i Eurotaxa większość kasy mamy na nich - na kilku spółkach zmniejszyłem zaangażowanie.
  • Re: Do Pana od batona Autor: ~nemo [89.229.36.*]
    No to coś drgnęło. Mam nadzieję - że tym razem się mylisz i Eurocent przebije 10 i coś się zacznie dziać na papierze.

Jak rozumiem - Ty nadal z boku?
  • Re: Do Pana od batona Autor: ~prezes [37.248.254.*]
    Ja po analizie raportu rocznego postanowiłem dobrać sporo akcji, jak prezes spółki stwierdza że nie spodziewali się tak dobrych wyników dzięki umowom z funduszami sekurytyzacyjnymi to jak pełny rok podziałają z nimi i na terenie całej polski to powinni podwoić zyski :-)
[x]
EUROCENT 0,00% 0,01 2018-05-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.