6,3 to chyba trochę za nisko chociaż wszystko zależy czy ten co batona wystawił ma pilną potrzebę sprzedaży, jak ma to może zlecieć. Dziwne zachowanie, jak się chce sprzedać to po trochu się wystawia zlecenie żeby popytu nie wystraszyć a tak każdy widząc tą pajdę obniża zlecenia kupna.
@ jurek - moja, tylko ten link która załączyłeś to służy do pogaduszek i omawiania spółeczek
Natomiast pod poniższym linkiem prowadzę publiczny portfel i pokazuję swoje ruchy i stan inwestycji , jest sporo moich naśladowców więc czasem wywołujemy mocniejsze wzrosty
Tak, obecnie mam śladową ilość Eurocenta (podobną wielkość mam na r-ku szwagra), jako że na Eurocencie kurs zamarzł a nastawiam się mocno w najbliższych 2 miesiącach na mocniejsze wzrosty Interaolt i Eurotaxa większość kasy mamy na nich - na kilku spółkach zmniejszyłem zaangażowanie.
Ja po analizie raportu rocznego postanowiłem dobrać sporo akcji, jak prezes spółki stwierdza że nie spodziewali się tak dobrych wyników dzięki umowom z funduszami sekurytyzacyjnymi to jak pełny rok podziałają z nimi i na terenie całej polski to powinni podwoić zyski :-)