• ZAMET - Cze ciołki :) Autor: ~biczboy [50.7.139.*]
    Sprzedałem w końcu tego syfa i jest mi niezmiernie lekko na sercu i duszy :)
    A wy sie kiście tu dalej słuchając debilnych gadek werta, elemelka, zbuka i innych gimbusów.
  • Re: ZAMET - Cze ciołki :) Autor: ~elemelek [194.33.72.*]
    Gratuluję dobrej inwestycji.
    Życzę podobnych chłopcze.
  • Re: ZAMET - Cze ciołki :) Autor: ~czekista [91.219.237.*]
    Szkoda klawiatury na tą spółkę. Ludzie którzy tu w jakiejś swojej głupocie włożyli tu pieniądze, teraz za wszelką cenę chcą sprzedać - niekiedy na 50% stracie (np. kostek wystawia już od kilku sesji ponad 50k papiera po coraz niższej cenie, a i tak nikt tego nie chce łyknąć).
    To syf, który najbardziej syfiaste lata ma dopiero przed sobą.
  • Re: ZAMET - Cze ciołki :) Autor: ~zbuk [89.231.7.*]
    temu gostkowi co wystawia 51.746 papierów nikt nie weźmie nawet po 1,30
    zamet musi wrócić do ceny emisyjnej, o ile wcześniej nie pójdzie do piachu.
  • Re: ZAMET - Cze ciołki :) Autor: ~lelek [84.38.94.*]
    A mnie najbardziej wqrwia to, że jeszcze 2 tyg. temu miałem dużo famura, ale go sprzedałem ze stratą i kupiłem Zamet.
    Famur urusł prawie 100% a to goovno ani zipnie.
  • Re: ZAMET - Cze ciołki :) Autor: ~superinwesty [193.109.244.*]
    Śmiesznie, tym, co sprzedali lekko będzie się powiesić jak zobaczą kurs za rok, może dwa. Dobrze, te inwestory, co kupują, żeby sprzedać za pół ceny zginą śmiercią naturalną lub mniej, a tutaj wrócą niebawem dywidendy, bo:
    1. Spółka już zainwestowała i to trafnie w mostostal. Teraz może już tylko czerpać zyski.
    2. Bank ocenił pozytywnie biznesplan - banki nie dają kredytów bankrutom takim jak np. jsw czy inne, jakąś podstawę musieli mieć aby zaopiniować biznes pozytywnie.
    3. Ropa już spadła w cenie. Tp już jest wycenione przez rynek oraz widać w poprzednich kwartałach wpływ tegoż.
    4. Radzę zwrócić uwagę, że ZAMĘT należy do firm hedgujących ryzyko, ale raczej nie wiecie co oznacza hedging PA.CANY więc i sypiecie jak na gupki przystało:)
    pzdr
  • Re: ZAMET - Cze ciołki :) Autor: ~bicz [193.109.244.*]
    Tym smootniey ci będzie jak zobaczysz niebawem, że sprzedałeś za pół ceny dając zarobić gymboosom :*
  • Re: ZAMET - Cze ciołki :) Autor: ~ted [164.127.177.*]
    Jaden sprzedaje , drugi kupuje taka rzeczywistość. Ten co kupił zakłada co najmniej stabilizacje kursu , Ty zaś masz lepszą inwestycję albo spadek ceny. Jak będzie czas pokaże. To jest giełda i nigdy nic nie wiadomo , ale patrząc zdroworozsądkowo to prędzej do stabilizacji lub wzrostów niż spadków.
[x]
ZAMET -0,72% 0,83 2026-02-19 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.