• Czy ktoś tu jeszcze żyje? Autor: ~deris [79.187.154.*]
    Co dalej z tą spółką, czy dużo osób zostało z akcjami jak ja? Jakie perspektywy?
  • Re: Czy ktoś tu jeszcze żyje? Autor: ~Inwestor [178.183.125.*]
    Trzeba czekać, czas działa na korzyść, wielu ma akcje, tylko nie panikujmy to nas nie wyleszcza
  • Re: Czy ktoś tu jeszcze żyje? Autor: ~Marek [85.14.108.*]
    Teraz to można panikować przez cały miesiąc ;))). Dla zdecydowanej większości akcjonariuszy jest to gra "va banque". Ja obstawiłem 60/40 na wyjście w górę i zostałem z akcjami. Scenariusze są dwa. Albo nie będzie raportu, nie odwieszą tylko zdejmą z notowań. Będzie raport, oraz będą pozytywne informacje w ciągu tego miesiąca i znowu się nie otworzy przez kilka dni.
    Najmniej wg mnie prawdopodobny jest scenariusz neutralny. Będzie słaby raport i żadnych innych newsów i otworzy się w okolicach zamknięcia +/- 25%. Na wszelki wypadek utworzyłem rezerwę na zaangażowany tu kapitał i traktuje, że może być on stracony lub zamrożony na długie lata.
    Wszystkim Akcjonariuszom życzę wesołych, zdrowych, pogodnych i bezstresowych w Swiąt oraz polecam maksymę,że "pieniądze to najmniej kosztowna forma zapłaty za błędy".
  • Re: Czy ktoś tu jeszcze żyje? Autor: ~Inwestor [178.183.125.*]
    Bardzo piękna paleta. Rownież wesołych świat.
  • Re: Czy ktoś tu jeszcze żyje? Autor: ~Dawid [94.254.160.*]
    A mieszka ktos w Warszawie zeby odwiedzić ich w nowej siedzibie i zapytać?
[x]
TOPMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.