Gregor555 - jak już naprawdę musisz pisać posty to naucz się przynajmniej obsługiwać to narzędzie. nie musisz zaśmiecać forum pisząc nowe posty ! możesz sobie w jednym poscie pisać swoje analizy ... i po sprawie a nie tworząc cąły czas nowe tematy , prosimy cię bardzo Wszyscy , dasz radę ? pls. to proste piszesz jeden temat i potem pod spodem swoje spostrzeżenia
Gregor555 to naprawdę proste uwierz w siebie a dasz radę !
NIE wybieraj zakładki "Dodaj wątek " - tego nie wciskaj , prosimy cię bardzo . wybieraj "ODPOWIEDZ" - to wciśnij jak już napiszesz coś dziękujemy
Dnia 2016-03-24 o godz. 15:58 ~gregor555 napisał(a): > a ty chlopczyku jaka masz ksywke bo ja ZAWSZE jestem GREGOR555
Gregor kolejna lekcja używania posta nie ważny jest autor - tam zwykle wpisuje się to co wciśniesz na klawiaturze czyli aaa , bbb , jar, kot itd....
natomiast bardzo ważna jest zawartość posta tzn. musi mieć jakiś skład, sens i wieść jakąś wartość w dany temat. więc szkolenie etap 2) pomyśl teraz co zrobić aby wnieść jakąś wartość i sens w nadany przez ciebie temat. myślę że ten etap może zająć ci trochę więcej czasu, ale jak już posiądziesz tą wiedzę to będziemy mogli kontynuowali rozmowę tak aby odpowiedzieć sobie wspólnie na pytanie czy inwestować, ile i z jakim ryzykiem - bo to fundamentalny cel tego Bloga :) powodzenia Tomek
eh wy magistry Kochany Tomciu jestem z zawodu psychiatra moje zaangazowanie na prc ma na celu wydobyc z postow jak najwiecej wtedy wiem co i jak niestety jestem tutaj do 5 kwietnia i opuszczam lokal przenosze sie na innny teren
piszesz mamy prosbe czyli nie jestes sam tu cie mam nie udzielaj mi lekcji tylko wyrzucajcie akcje wiem ze sie wkurzacie na mnie ale oto chodzi zeby innych nie douczonych informowac jak ich dymacie kameleony
Gregory coś ci tam świta powoli ale nie wiesz gdzie dzwoni , to ci podpowiem policz sobie ile akcji prc wydrukował za 1pln. i od razu będziesz wiedział ile muszą sprzedać :)