Czy dziś pojawi się 10 groszy? 9 groszy zdjęte, ktoś sprawdzał i do 12 groszy nie ma ukryciaków. Akcji chyba niewiele zostało , albo przeparkowane wyżej.
Archimededeo swoje akcje przeniosło do jakiegoś funduszu inwestycyjnego, jeden akcjonariusz komuś sprzedał część akcji. Pytanie komu?
Przestańcie pitolić z tym WBA, World Box Association. Tu mamy WBA Investments.
Taa dystrybucja. Jakby chcieli sprzedawać akcje to by nie zatrudniali Andrzeja Habrynia. Poczytajcie sobie, to poważny fachowiec, bardzo poważny bym rzekł.
Tak, wycofałem swoje akcje, i to nie żadna tajemnica. Zmiany, choć powoli i bez rozgłosu, były zapowiadane, teraz wdrażane - stąd moja decyzja. Komunikaty i konkrety pojawią się wkrótce. Nie mnie jednak o nich informować, tu zgodzę się z krytykami, że firma powinna więcej informacji udostępnić. Baczny obserwator i tak je zauważy mimo to.
Aktualnie Pan Janusz Stolarski posiada 810.232 akcji Spółki, stanowiących 3,5% kapitału zakładowego oraz reprezentujących 810.232 głosów, stanowiących 3,5% ogólnej liczby głosów w Spółce Czyli zostało w puli ukrytych niecałe 300 tys. na 0,10 w paczkach po 39 tys.?
Sytuacja na papierze mało stabilna, może się jeszcze udać zakup poniżej 10 groszy, choć każda informacja ze strony spółki może zaowocować, przy tak małej podaży, wzrost kursu nawet do ... 29 groszy - w końcu to tylko 106 tys. akcji odkrytych. A dobre sygnały zaczynają właśnie spływać ... Wątpię, by podaż się zwiększyła przy tym poziomie cen.