przeceniasz mnie. Nie mam calego FF, ale spora czesc powiedzmy to ze znajomymi. Apeluje wiec do leszczy by oddaly to co maja. Ja moge poczekac I rok, ale leszcze juz nie. Obawiam sie, ze tortury psychczne nie skonczyly sie wiec chce ulzyc posiadaczom akcji.
ciekawe co zrobia jak pojawi sie zero z przodu. Moja stednia jest bardzo niska. mysle, ze gram fair.
Ostrzegam.Tylko dzisiaj mozecie sprzedac po 1.60 zl. Jutro lecimy na 1 zl.
Decydowac sie szybko. Trzeba pogodzic sie ze strata. Wzrosty to tu beda za rok. Wrocicie tu i odkupicie po 15 zl a i tak zarobicie. Obiecuje zatrzymam pare akcji dla was w promocyjnej cenie 15 zl
Chory człowiek gada sam ze sobą!!! Słuchaj gościu widomo że spadnie na grosze bo po 40 gr Ty oddajesz akcje więc ameryki nie odkryłeś. Twoje słowo nie jest warte nic. Kłamca, fuj brzydzę się takimi "inwestorami". Piszesz tydzień temu cytuję " na wyniki będzie 11 zł za akcję" a teraz o inna wersja. Weź się walnij w łeb to może poprawi się Tobie!!
Czekamy leszczu, czekamy. Mam podstawiony koszyczek poniżej złotóweczki. Ile masz 100 tys. akcji czy mniej........... dla mnie i tak jesteś leszcze i to mega!!! Dawaj na dolne pasterzu kóz.