• Imp Autor: ~Dark [94.254.241.*]
    AZ DZIW BIERZE ZE KURS +20-30%NIE IDZIE MOZE JUTRO RUSZY Z KOPYTA
  • Re: Imp Autor: ~stin [46.148.4.*]
    nie bój nie bój ruszy z kopyta ...powiedziec ci w jakim kierunku ? błahahaha a to sie ubawiłem. Koledzy plan jest taki ze Romeo dyma wszystkich jak kiedys butelki plastikowe i odsysa kapitał. W tej grupie HUT BOR ALCH MPEX jest taki kocioł ze ino romus to ogarnia. Finał bedzie taki ze wszyscy zostana z reką w nocniku bez kasy a z oddali usłyszymy dźwięczną melodię "...jestem wesoły romek, mam na na przedmiesciu domek, a w domu wode swiatło gaz i w d.... wszystkich was ! " Amen

ps. obstawiajmy na ile dzisiaj skonczy nasza gwiazda ...ja stawiam na 2,5
  • Re: Imp Autor: ~Al [188.146.71.*]
    Trochę szacunku. w sumie to firma Pana Romana. I może on robić co chce. Jednak liczę, że kiedyś dojdzie do 35.
  • Re: Imp Autor: ~flcn [37.47.15.*]
    A niby czumu z szacunkiem ?

• Re: Imp Autor: ~stin [46.148.5.*]
    czemu q z szacunkiem ? za co? za rozcabianie firmy i akcjonariuszy ?
  • Re: Imp Autor: ~elemelek [194.33.72.*]
    Ktoś na siłę Was tutaj robi w ciula? (niektórych od dłuższego czasu).
    Droga wolna. Tyle innych okazji.
    Aha, zapomniałem; kupili bo wskaźniki dobre.
  • Re: Imp Autor: ~obserwator [178.42.240.*]
    Może tak: ALCHEMIA -Przychody -840 mln zł ,strata netto 32 mln ,ilość akcji 200 mln szt , KURS -5 zł : BORYSZEW -Przychody 5,6 mld zł zysk netto 82 mln zł ,ilość akcji 240 mln szt KURS -5 zł .; IMPEXMETAL -Przychody 3,1 mld zł ,zysk netto 147,7 zł ,akcji 200 mln szt.KURS 2,54 zł .Pozostałe wszystkie wskażniki pokazują jeszcze wyrażniej przewagę Impexmetalu -jakie z tego wnioski płyną ,elementarną wiarygodność może odzyskać Pan Karkosik jeżeli przestanie , utrzymywać dalej taką sytuację .Zabawa się skończyła to są przecież ludzkie pieniądze , Hutmen niebawem będzie tego przykładem .
  • Re: Imp Autor: ~flcn [31.61.140.*]
    Proszę nie piszcie o Rmanie pan. Roman to Roman. Tanio kupi drogo sprzeda. Ot cała filozofia biznesu Romana :D:D:D

• Re: Imp Autor: ~on [83.9.79.*]
    Panowie zapomnieliście o podstawowym mechanizmie, który rządzi całą giełdą i co powoduje że akcje rosną lub spadają.....
    Wasze narzekanie tylko zniechęca osoby ("frajernie" ?) które mogłyby chcieć kupić akcje...... a tylko to powoduje że wycena rośnie
  • Re: Imp Autor: ~elemelek [194.33.72.*]
    To jeszcze nie jest faza rynku Kowalskiego.
    A jak przyjdzie to i tak będzie kupował co popadnie.
    Teraz jest faza; kto kogo przechytrzy.
[x]
IMPEXMET -0,24% 4,22 2019-08-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.