nie bój nie bój ruszy z kopyta ...powiedziec ci w jakim kierunku ? błahahaha a to sie ubawiłem. Koledzy plan jest taki ze Romeo dyma wszystkich jak kiedys butelki plastikowe i odsysa kapitał. W tej grupie HUT BOR ALCH MPEX jest taki kocioł ze ino romus to ogarnia. Finał bedzie taki ze wszyscy zostana z reką w nocniku bez kasy a z oddali usłyszymy dźwięczną melodię "...jestem wesoły romek, mam na na przedmiesciu domek, a w domu wode swiatło gaz i w d.... wszystkich was ! " Amen
ps. obstawiajmy na ile dzisiaj skonczy nasza gwiazda ...ja stawiam na 2,5
Może tak: ALCHEMIA -Przychody -840 mln zł ,strata netto 32 mln ,ilość akcji 200 mln szt , KURS -5 zł : BORYSZEW -Przychody 5,6 mld zł zysk netto 82 mln zł ,ilość akcji 240 mln szt KURS -5 zł .; IMPEXMETAL -Przychody 3,1 mld zł ,zysk netto 147,7 zł ,akcji 200 mln szt.KURS 2,54 zł .Pozostałe wszystkie wskażniki pokazują jeszcze wyrażniej przewagę Impexmetalu -jakie z tego wnioski płyną ,elementarną wiarygodność może odzyskać Pan Karkosik jeżeli przestanie , utrzymywać dalej taką sytuację .Zabawa się skończyła to są przecież ludzkie pieniądze , Hutmen niebawem będzie tego przykładem .
Panowie zapomnieliście o podstawowym mechanizmie, który rządzi całą giełdą i co powoduje że akcje rosną lub spadają..... Wasze narzekanie tylko zniechęca osoby ("frajernie" ?) które mogłyby chcieć kupić akcje...... a tylko to powoduje że wycena rośnie