Patrząc od jakiegoś czasu na niektóre zlecenia na S aż trudno uwierzyć w tak wyjątkową głupotę sprzedającego !!! Bezmózgowiec ,który upierdliwym-niewielkim zleceniem popartym swoją głupotą na dwa tyg. zawiesił kurs znalazł naśladowców , ktorzy bezmyślnymi zleceniami na S sobie i innym potęgują straty wywołane przez dziadostwo wojnarowicza ! - dodatkowo upierdliwie trwając w głupocie - blokują na S do ostatnich sekund sesji !
Takimi durnymi zleceniami , zamiast sprzedac spychają kurs coraz niżej - sami się proszą , aby ponieść jak największą stratę !!! I tego im życzę ! Oby na głupocie innych skorzystali mądrzejsi .
Wojtek - gdyby taki matoł chciał sprzedać to ma cały słupek po lewej , gdyby liczył na lepszą cenę to sprzedałby wcześniej , lub poczekałby na odbicie - a będzie ! Poza tym kolejny raz matoł nie sprzedał , a zablokował podbicie i zaniżył kurs -również i sobie ! Oby mądrzejsi skorzystali a matoły ponieśli jak największe straty za swoją głupotę!!!
odbicie będzie ????????????? kiedy ??????? wiesz że ludzie na budowach nie dostali wypłat na święta ,,,,,,,,to jest restrukturyzacja ???????????? to jaka musi być sytuacja finansowa ??????????? odpowiedz ty mi bo ja mam swoje przemyslenia
Wojtuś - dopiero pisałeś , że nie mają roboty , a teraz że mają kilka budów ! Wreszcie zaczęli coś robić w kierunku ratowania firmy , a Tobie dalej żle ! - choć nie posiadasz akcji ! Dzisiaj masz komunikat - moim zdaniem pozytywny - poczytaj co to jest postępowanie sanacyjne ! Daj im chwilę czasu - poczekaj na efekty , zamiast upierdliwie szczuć ! Nie obrażaj akcjonariuszy z powodu własnych strat - spowodowanych własną głupotą ! ! ! A jeśli restrukturyzacja się powiedzie , a kurs odbije to co ??? - znów znikniesz jak 111111111111 ???
ps. Nie wypada Ci źle życzyć , ale Ty nie mając akcji - upierdliwie szczujesz , siejesz panikę i aż się prosisz , abyś poniósł jak największe straty na wszystkich posiadanych akcjach z powodu takiego samego fermęciarza jak TY !
PAMIĘTAJ , że to Ty durnymi zleceniam S , oraz upierdliwym szczekaniem w dużej mierze przyczyniłeś się do obecnej wyceny !
widzisz ,,,,,,,,ja pisałem sprzedawaj ,,,ty swoje ,,,,,,,ludzie mieli bys na buowach które kończą ale kasy już z nich nie będzie ,,,,,,,,,,,ja tobie żle nie życzyłęm tylko piszę o tym co się dzieje a to jest różnica ,,,,,jakbyś pomyślał to sprzedałem po 2 zł więc dzisiaj mgłbym odkupić swoje 25 000 i jeszcze by mi zostało by mi 40 000 zł więc ja uważam że dobrze zrobiłem ,,,,,a pamiętaj karma wraca !!!!!!!! i widzę że dlatego że mi żle życzyłeś na nanotelu pewnie wszystko stracisz a ja na pewno nie odkupię mam swoje powody
a tak na koniec jakim trzeba być głupkiem żeby napisać że ja żle zrobiłem bo po 2 zł sprzedałem a ty dobrze robisz bo się kisisz po 60 groszy i jeszcze sprzedać nie możesz ,,,, a niedługo po 10 groszy nie sprzedasz i dalej będziesz twierdził że to ja zle zrobiłem
Wojtuś - gdyby do ciebie coś docierało to przeczytałbyś ze zrozumieniem - a napisałem wyraźnie , iż nie chodzi o samą sprzedaż , a o jej sposób .Ja Ci źle nie życzę , tylko proszę , abyś przestał szczuć !
Panie Wojtuś Gdyby tu nie było optymizmu , to kurs byłby jeszcze niżej . Ktoś jednak kupuje , ale DEBILE !!! , którzy nie potrafią sprzedawać stawiają zniechęcające zaporowe zlecenia S No chyba , że to często stosowana - standardowa zagrywka ? - czyli blokujemy S , podbieramy z lewej , potem usuwamy blokadę S i jazda w górę Pozdrawiam sympatycznego Pana Wojtusia .
Ostatni post był o bezsensownym wystawianiu zleceń na S po - 0,47 0,53 0,58 itp. Skoro i tak nie ma popytu , to po co bezsensownym zaniżaniem zleceń dod. dołować kurs własnej spółki , która próbuje wyjść na prostą ??? Cierpliwości ! ps.dokładanie po 1szt. ( np. na 0,47 ) to już szczyt głupoty ! Takie ruchy to dobijanie własnej spółki przez własny akcjonariat ! - MYŚLEĆ !