• gregor Autor: ~aaa [87.206.109.*]
    na cholerę tyle tematów? będą wyniki to będą, skoczy to skoczy..
  • Re: gregor Autor: ~Georg [83.29.231.*]
    I co zatkało kakao...nie ma chętnego do skomentowania raportu?
  • Re: gregor Autor: ~livs [109.173.212.*]
    wyniki całkiem przyzwoite, widać ze Prochnik odradza sie jak Feniks z popiołów, bedzie dobrze a nawet lepiej
  • Re: gregor Autor: ~Sobol [89.77.129.*]
    Słabe te wyniki!!! Rentowność na poziomie 2%. To już lepsza lokata...
  • Re: gregor Autor: ~PRC [79.191.144.*]
    Szczerze to widzę w tym oczywiście poprawę ale i pozostałą skłonność do kombinacji cyferkami.
    Porównajcie raport za 3 kwartał i zobaczcie gdzie przybyło i gdzie ubyło - cokolwiek dziwne, a przynajmniej pachnie sporymi kosztami w 4 kwartale :-((, tak jak w zeszłym roku:-(
  • Re: gregor Autor: ~kkk [87.206.109.*]
    szalu nie ma, czekamy na 1,35 gregora
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.230.115.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: gregor Autor: ~gregor555 [91.236.4.*]
    rada dla ciebie 1.23iuciekaj 1.35 powiedzialem ze to ja sprzedam ale nie teraz poczekam w tym momencie nie ma czym sie podniecac dzis jak sie skonczy 1,23 to wszystko awy wszyscy to jestescie tacy zachlanni ze nie pomagacie sobie nawzajem i spoldzielnia was dyma
  • Re: gregor Autor: ~kol [87.206.109.*]
    ej wujek dobra rada, od 2 tygodni naganiałeś jakie to wzrosty będą po raporcie, jeżeli ktoś cię posłuchal to będzie w plecy lada dzień! miało być 1.35... teraz 1.23... znając życie jutro zacznie spadać, więc nie pierdziel o pomaganiu innym...
  • Re: gregor Autor: ~LOL [140.101.20.*]
    Jutro? Już spada :) to jest Prochnik
  • Re: gregor Autor: ~gregr555 [91.236.4.*]
    Jak piszesz cos do mnie to mysl ja powiedzialem ze sprzedam po 1.35 i nie po raporcie tylko do 5 kwietnia nie naganiam tylko ostrzegam co to przedszkole nikt nie musi mnie sluchac kazdy moze pisac co mu sie podoba ja jestem na plusie i caly czas pisze prawde ile co i jak wy tylko sie wysmiewacie od tego momentu niech kazdy slucha swojej intuicji
  • Re: gregor Autor: ~kol [87.206.109.*]
    co nie zmienia faktu ze jezeli ktos uwierzyl w twoje nagananie to juz jest na minusie panie rakieta po raporcie
  • Re: gregor Autor: ~gregor555 [91.236.4.*]
    to ze dzis spadlo to nie ma sie czego dziwic spoldzielnia konsekwetnie kresli wykres i zobaczysz niedowiarku ze to sie za niedlugo odwroci cierpliwisci ja czekam od polowy grudnia i co panikuje czekam tak ja inni co sa uwaleni po duzo wyzszym kursie kazdy ma swoj rozum Ja oczywiscie dzis dokupuje kupilem po 1.16 1.17 1.13 i jak cena zjedzie do 1.11 tez tak mam ustawione zlecenia a ty rob sobie co chcesz twoj rozum ja nie boje sie ryzyka bo mam prace i to dobrze platna
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [81.15.232.*]
  • Re: gregor Autor: ~Georg [83.29.231.*]
    Widzę, że wątek się rozwinął, choć nie tak jak chciałem. Dlatego też, wpisując się w klimat powiem tak. Coś mi mówi, że dzisiejsza sesja mile nas zaskoczy.;)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.22.135.*]
[x]
PROCHNIK 0,00% 0,01 2019-01-17 15:19:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.